Föreningar

I Egnahems BK sprids glädjen - både på planen och digitalt!

"En liten förening med ett stort hjärta från huskvarnabergets höjder", så beskrivs Egnahems BK från Huskvarna.

 

Föreningen har cirka 500 medlemmar och bytte till Svenskalag.se inför årets säsong. Detta har inneburit flera förbättringar för ledarna i föreningen: 

 

– Svenskalag har ett intuitivt gränssnitt vilket gör det lätt att komma igång för ledare. Kallelser till matcher och cuper är suveränt, appen fungerar jättebra och dessutom har kommunikationen med föräldrar förenklats, säger Marcus Rundström som är ledare för flickor födda -08.

 

Marcus pekar även på det positiva i att ha fått en levande och ständigt uppdaterad hemsida, som bidrar till att ännu fler lag i föreningen blir peppade att dela med sig av matchreferat och glada nyheter.

 

Han avslutar:

– Lagen kan sköta sin administration på egen hand och även den centrala medlemshanteringen har förenklats. Det är exempelvis väldigt bra att man som förälder har sitt konto kopplat till sina barns, så att man sköta allt från sin egen inloggning och slipper överösas med e-postaviseringar om samma sak från flera olika håll. 

 

Besök deras nya hemsida på www.egnahemsbk.se. Via hemsidan kan man på nära håll följa föreningens alla ungdomslag. 

 

Vill ni också underlätta för ledare och föräldrar samtidigt som ni kan effektivisera hela föreningens administration? Kontakta oss! 

Kommentarer

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer