Glad Påsk önskar Svenskalag.se!

Vi på Svenskalag.se tar tillfället i akt att önska alla en glad Påsk!

Supporten är stängd under Långfredagen (14/4) och Annandag Påsk (17/4). Ni når oss som vanligt via mejl och telefon igen tisdagen den 18/4.

För de vanligaste frågorna hittar ni svaren på våra supportsidor. Ni hittar även bra tips bland tidigare nyheter här i bloggen.

Trevlig helg! Supporten åter tisdag 2/5

Vi på Svenskalag.se önskar alla en riktigt härlig Valborgshelg, förhoppningsvis fylld med idrott och sköna utomhusaktiviteter!   Supporten är stängd på måndag den 1 maj och är åter som vanligt på tisdag. Har du några frågor kan ni alltid hitta en hel del svar eller kontakta oss via mejl här

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer.    Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen. På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Leksands IF är först ut Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Ny prislista från 25 april

Från och med idag gäller vår nya prislista som du kan hitta på www.svenskalag.se/priser.   Vad är nytt och hur påverkar det er förening? Prisstegen är numera baserad på antal medlemmar istället för antal lag och är på så sätt anpassad för både lag- och individuell idrott. Extra utrymme till alla! 1000 mb per lag/grupp, tidigare 100 mb. Det finns bara två olika hemsidespaket - Bas och Reklamfritt. Priser visas exkl. moms och per månad (vilket gör det enklare att jämföra priser med andra liknande tjänster). Man betalar dock fortfarande en gång per år. Billigare för de flesta Med denna nya prismodell blir Svenskalag.se billigare att använda för de allra flesta föreningar. Ni behöver heller inte känna er begränsade när det gäller skapande av nya lagsidor. Ni kan ha hur många lag/grupper som helst i föreningen utan att det påverkar ert pris.