Glad Påsk önskar Svenskalag.se

Vi på Svenskalag.se passar på att önska alla en Glad Påsk. Ut och njut!

Notera att idag den 18/4 stänger supporten kl 15:00.

Ni når oss åter som vanligt tisdagen den 23/4.

Ni hittar svar på de vanligaste frågorna (och även på några ovanliga) på våra supportsidor. Ni kan även hitta en hel del bra tips bland tidigare nyheter här i bloggen.

Skapa knappar på startsidan

För att enklare marknadsföra medlemsformulär, anmälningsformulär till evenemang eller andra aktuella händelser kan man nu enkelt skapa "knappar" på föreningens eller lagets startsida.    Du som är administratör, redaktör eller skribent kan gå till Hem och klicka på +Lägg till knapp för att testa!    Knappen visas högst upp i flödet på startsidan och är såklart anpassad för både mobil- och skrivbordsversion av hemsidan.    Läs fler smarta nyheter om hur ni kan jobbar med er hemsida

Administrationsavgift på fakturor?

På önskemål från flera föreningar har vi nu gjort det enklare att inkludera en administrationsavgift på fakturor som skickas via Svenskalag.se.    Avgiften tillfaller givetvis föreningen och det är upp till varje förening om man vill använda sig av funktionen eller ej.    Gå till Inställningar i fakturatjänsten för att ange eller ändra er förvalda  administrationsavgift. Avgiften kan givetvis justeras på varje enskild faktura.

Bli av med dubbletterna nu

Smartare dubbletthantering ger ordning och reda För att underlätta arbetet för alla föreningsadministratörer har vi nyligen genomfört några förbättringar i hur systemet identifierar möjliga dubbletter registret.    Att gå igenom och slå ihop dubbletter underlättar både för föreningens medlemmar som eventuellt haft två olika konton på grund av att de lagts in i registret två gånger med olika uppgifter.    Det underlättar även såklart för föreningen vid fakturering och andra utskick. Samtidigt får kansliet färre frågor från medlemmar rörande inloggning, fakturor och kopplingar mellan barn och målsmän.    Bli av med dubbletterna nuÄr du föreningsadministratör? Gå då till registret och se om det finns några tydliga dubbletter att slå ihop.

Testa gratis

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse