Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Fler förbättringar i appen

I slutet av juni släpptes en ny version av Svenskalag-appen.

Tack vare all konstruktiv feedback som inkom under sommaren har vi nu lanserat ännu en ny version.

 

Som vanligt har vi gjort en del grafiska ändringar men framför allt har vi förbättrat funktionaliteten kring aktiviteter och kallelser.

 

Några uppdateringar i punktform

 • Man ser vem i familjen som fått kallelse på varje aktivitet och vad varje person har svarat
 • Under obesvarade kallelser ser man vem i familjen som fått kallelsen
 • Under filterikonen kan man välja att bara visa aktiviteter som man själv eller sina barn blivit kallade till
 • Genomförda aktiviteter visas för alla användare
 • En aktivitet ligger kvar under ”Kommande” tills den avslutats
 • Om man fått en kallelse till ett lag man inte är med i visas aktiviteten i listan
 • När man svarar på en kallelse ser man meddelanden som skickats med i kallelsen

 

Har du inte laddat hem Svenskalag-appen ännu? Den finns tillgänglig i både Google Play och App Store.

Kommentarer Visa alla kommentarer (18)

 1. Rickard för 21 dagar sedan

  + Smidigt att kunna föra över anmälda till närvarande! - Som tränare hade jag gärna kunnat skicka kallelser via appen?

 2. Robert för 21 dagar sedan

  Bra med kalender o kommande aktiviteter. Mindre bra är att det inte på ett smidigt sätt går att se på kallelser som man redan svarat på. Skulle varit bra om dessa också fanns samlade så man slapp att gå igenom hela kalendern framåt för att hitta rätt aktivitet.

 3. Caroline för 21 dagar sedan

  Hej Skulle gärna se att man kunde skicka kallelser i APPen.

 4. Johan för 21 dagar sedan

  Håller med Rickard - ett starkt önskemål om att kunna skicka kallelser direkt via appen!

 5. Johan för 21 dagar sedan

  Vore också bra om varje kallad spelare kan få minst en påminnelse per automatik om att de inte svarat på kallelsen. Så slipper man sitta och jaga personer själv...

 6. Antonio för 21 dagar sedan

  Bra förslag av Johan om automatisk påminnelse dagen innan "Senast anmälningstid"

 7. Angelica för 21 dagar sedan

  Skulle önska att man kunde skicka kallelser och påminnelser via appen.

 8. Andreas för 21 dagar sedan

  Håller verkligen med om att man ska kunna skicka kallelser via appen. Samt gärna få någon sorts notis när en spelare som tidigare tackat ja, ändrar till nej, så man vet att det är dags att kalla en ny spelare.

 9. Martin för 21 dagar sedan

  Bra förbättringar, men håller med om att påminnelsefunktionen måste förbättras (gäller både webb och app). En regelstyrd påminnelse borde vara lätt att införa istället för att som nu "bara" få upp en sändlista utan annan koppling till kalenderhändelsen.

 10. Henry för 21 dagar sedan

  Gärna en markering som skiljer aktiva från tränare/ledare i kallelserna Ex. (Ledare) (Material)

 11. Andreas Kiellarson för 21 dagar sedan

  Hej! Tack för er respons och alla förslag! Det är kul att appen engagerar och givetvis vill vi jobba på att så långt det går tillgodose era behov - vi tar med oss önskemålen framåt! Med vänliga hälsningar Andreas

 12. Jessiqa för 21 dagar sedan

  Jag håller med, vill gärna kunna skicka kallelser via app.

 13. Frida för 21 dagar sedan

  Den nya appen är en klar förbättring. Men det finns ytterligare förbättringspotential. Jag håller med om samtliga redan föreslagna förbättringar.

 14. Mattias för 20 dagar sedan

  Tycker appen är kanon. Hade gärna sett en funktion för att synkronisera aktiviteter med annan kalender, ex. Outlook, Google cal. Kanske detta redan finns bara att jag missat hur man gör?

 15. Andreas Kiellarson för 19 dagar sedan

  Hej Mattias, För att prenumerera på ditt lag eller din förenings kalender kan du klicka in på Kalender på ex. det lag det gäller och där hitta information om hur du går tillväga för att lägga till den i mobilens eller datorns kalender.

 16. Niklas för 18 dagar sedan

  Bra förslag ovan! Önskar även automatiska kallelser till träningar som sker samma tid vecka efter vecka.

 17. Staffan för 17 dagar sedan

  Som ledare behöver du snabbt kunna få ut meddelanden via sms och det går tyvärr inte via appen. Gärna via sms kortnummer så alla kan följa.

 18. Ken igår klockan 21:46

  Skulle önska att man kunde välja om man ville följa ett lags matcher eller träningar eller både och för att få in endast det man valt i kalendern.

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

IBK Vänersborg ansluter till Svenskalag

Nu när hösten är på ingång ligger inomhusidrotterna i startblocken och föreningarna gör sig redo för en ny säsong. En av dessa är IBK Vänersborg som flyttat över sin digitala hemvist till Svenskalag.se.   Tommy Carlsson webbansvarig i föreningen kommenterar bytet:   – Vi är helt enkelt supernöjda efter att ha börjat använda Svenskalag.se. Det här innebär ett lyft för oss i jämförelse med tidigare.    Vilka är de störska skillnaderna?   – För oss som jobbar på insidan med medlemsregister, fakturering och liknande finns en överskådlighet som vi inte haft tidigare. Enkelheten är också något vi uppskattar och som bidrar till att alla funktioner upplevs så smidiga att använda.    IBK Vänersborg blir i och med bytet en i raden av föreningar från trakten som valt att arbeta i Svenskalag. Sedan tidigare har bland annat  Vänersborgs IF, Vänersborgs FK och Vänersborgs HC gjort samma val.   Vill ni också vara igång innan säsongen drar igång? Vi hjälper er från start till mål inom 48 timmar! Läs mer

Enklare att importera spelschema

Tips till alla ledare:Nu är det enklare att hitta just er serie när det är dags att importera spelschemat till hemsidan och kalendern.   Ert förbund blir automatiskt förvalt i den första rullgardinen så att ni under "Välj serie" endast hittar era lokala serier. Om er serie tillhör annat förbund är det bara att ändra förbund i den första rullgardinen.   Importera serie och matcher finns för idrotterna fotboll, innebandy, ishockey och handboll. För basket och bandy går det att importera seniorserier.

Fler förbättringar i appen

I slutet av juni släpptes en ny version av Svenskalag-appen. Tack vare all konstruktiv feedback som inkom under sommaren har vi nu lanserat ännu en ny version.   Som vanligt har vi gjort en del grafiska ändringar men framför allt har vi förbättrat funktionaliteten kring aktiviteter och kallelser.   Några uppdateringar i punktform Man ser vem i familjen som fått kallelse på varje aktivitet och vad varje person har svarat Under obesvarade kallelser ser man vem i familjen som fått kallelsen Under filterikonen kan man välja att bara visa aktiviteter som man själv eller sina barn blivit kallade till Genomförda aktiviteter visas för alla användare En aktivitet ligger kvar under ”Kommande” tills den avslutats Om man fått en kallelse till ett lag man inte är med i visas aktiviteten i listan När man svarar på en kallelse ser man meddelanden som skickats med i kallelsen   Har du inte laddat hem Svenskalag-appen ännu? Den finns tillgänglig i både Google Play och App Store.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse