Fakturan skickas direkt vid anmälan

Du vet väl att er förening kan skapa betalformulär där medlemmen/kunden får fakturan direkt vid anmälan?

Funktionen ingår utan kostnad för alla föreningar som fakturerar via Svenskalag.se.

Så funkar det

1. Ni skapar ett betalformulär
    Ex. Anmälan till ett läger, fotbollskola, camp, motionslopp etc.
  2. Kunden anmäler sig och får fakturan direkt
  3. Ni får en bekräftelse på alla beställningar via mejl
  4. Alla beställningar listas i systemet så att ni enkelt kan söka, filtrera, exportera och kommunicera med era kunder.
  5. Bokföringsunderlag sparas automatisk baserat på era förvalda inställningar.

Vill ni testa?

Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så berättar vi mer och hjälper er igång.