"Det här ger oss större möjligheter"

Tidigare i år anslöt konståkarna i Djursholms Allmänna Skridskoklubb till Svenskalag.se. Med en bred verksamhet och en årligt återkommande skridskoskola för över 300 barn behövde föreningen ett bättre verktyg för sin administration.

Styrelseledamoten Håkan Normark berättar:

– Vi behövde ha ett system som fungerar betydligt enklare för alla. Alla utövare, ledare, föräldrar, vår personal och alla övriga medlemmar. Med Svenskalag.se får vi allt detta. Det här ger vår förening betydligt större möjligheter.

Vilka skillnader upplever du jämfört med tidigare?

– En klar förbättring är att vi numera kan vara effektiva och tydliga i vår kommunikation med medlemmarna. Tidigare hade vi ingen flexibilitet och kunde inte rikta informationen till medlemmarna som vi önskat. Det kan vi nu med Svenskalag.se som ger oss helt andra och betydligt bättre förutsättningar på den fronten, säger Håkan.

Vi välkomnar Djursholms Allmänna SK in i värmen på Svenskalag.se!

Fler konståkningsföreningar som valt Svenskalag.se:

IFK Täby KK

Enköpings KK

IF Castor

Säffle KK

Vill ni också komma igång? Hör av er så hjälper vi till!

Glad Påsk önskar Svenskalag.se

Vi på Svenskalag.se passar på att önska alla en Glad Påsk. Ut och njut!    Notera att idag den 18/4 stänger supporten kl 15:00. Ni når oss åter som vanligt tisdagen den 23/4.   Ni hittar svar på de vanligaste frågorna (och även på några ovanliga) på våra supportsidor. Ni kan även hitta en hel del bra tips bland tidigare nyheter här i bloggen.

Nyhet: Alla betalsätt ingår!

Använder er förening Svenskalag.se för att fakturera medlems- och träningsavgifter eller kanske anmälningsavgifter för läger, camper, lopp och idrottsskolor?   Nu ingår Swish & kortbetalning som betalsätt för alla er som använder vår fakturatjänst!   Tidigare i år sedan släppte vi även möjligheten för er att ta betalt direkt när en medlem/deltagare anmäler sig till via ett formulär.   Som en följd av dessa nyheter byter vi namn på fakturatjänsten till "Faktura- & betaltjänst" då det speglar tjänstens innehåll bättre.   När en person betalar via kort eller Swish får kunden direkt ett kvitto på köpet, fakturan registreras och prickas av och pengarna betalas ut till föreningen inom 3-7 dagar. Hur smidigt som helst.   Endast transaktionsavgifter tillkommer (ex moms): Swish: 1,2% + 3,2 kr Kort: 2% + 2 kr   Det är helt kostnadsfritt att koppla på både Swish och kortbetalning och ni gör det genom att mejla till support@svenskalag.se.

En av Sveriges bästa sajter, igen!

Vi är såklart jättestolta över att Svenskalag.se för andra året i rad tillhör en av Sveriges 100 bästa sajter!   Vem hade trott det för 12 år sedan när bara ett endaste fotbollslag använde sajten?    IDG.se utser sedan 1996 varje år Sveriges 100 bästa sajter och även 2019 placeras Svenskalag.se bland de 5 bästa sajterna inom kategorin Sport & Träning.   I motiveringen pekar man på att även idrottare lever stora delar av sina liv genom mobilen och att Svenskalag.se under året genomfört ett helt gäng förbättringar som utökar funktionaliteten i mobilappen.    Samtidigt som vi gläds åt utnämningen fortsätter vi att outtröttligt knappa, knacka, diskutera, lyssna och förstå för att utveckla och lansera ännu fler bra hjälpmedel för er idrottsvardag.   Idag används Svenskalag.se av en halv miljon användare inom 70 olika idrotter och 2500 idrottsföreningar.   Vill din förening testa Svenskalag.se utan kostnad?Hör av er så berättar vi mer!