"Det här ger oss större möjligheter"

Tidigare i år anslöt konståkarna i Djursholms Allmänna Skridskoklubb till Svenskalag.se. Med en bred verksamhet och en årligt återkommande skridskoskola för över 300 barn behövde föreningen ett bättre verktyg för sin administration.

Styrelseledamoten Håkan Normark berättar:

– Vi behövde ha ett system som fungerar betydligt enklare för alla. Alla utövare, ledare, föräldrar, vår personal och alla övriga medlemmar. Med Svenskalag.se får vi allt detta. Det här ger vår förening betydligt större möjligheter.

Vilka skillnader upplever du jämfört med tidigare?

– En klar förbättring är att vi numera kan vara effektiva och tydliga i vår kommunikation med medlemmarna. Tidigare hade vi ingen flexibilitet och kunde inte rikta informationen till medlemmarna som vi önskat. Det kan vi nu med Svenskalag.se som ger oss helt andra och betydligt bättre förutsättningar på den fronten, säger Håkan.

Vi välkomnar Djursholms Allmänna SK in i värmen på Svenskalag.se!

Fler konståkningsföreningar som valt Svenskalag.se:

IFK Täby KK

Enköpings KK

IF Castor

Säffle KK

Vill ni också komma igång? Hör av er så hjälper vi till!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr     Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Nyhet: Medlemsförmåner i appen!

Här kommer en efterlängtad nyhet för alla föreningar som använder det digitala medlemskortet i Svenskalag-appen!    Nu kan ni koppla förmåner till medlemskortet och se till att era medlemmar enkelt hittar dessa och kan nyttja dem. Streckkod eller QR-kod kan också användas så att koden enkelt kan skannas i kassan eller entrén.   För att lägga till förmåner behöver du vara föreningsadministratör. Väl inloggad går du till Register > Medlemskort > Lägg till förmån. Så funkar det digitala medlemskortet 1. Föreningen skickar ut faktura med medlemsavgift2. Medlemmen betalar3. Medlemskortet och alla förmåner visas automatiskt i Svenskalag-appen   Priser (exkl. moms) Uppstart: 1000 kr Per medlem och år: 3 kr   Nyfiken på digitala medlemskort? Kontakta oss så berätta vi mer!

Filtrera på interna grupper när du för närvaro

Tidigare lanserade vi möjligheten att dela in truppen/träningsgruppen i interna grupper, bland annat för att schemalägga kallelser till de olika grupperna.   Nu kan du även filtrera på de interna grupperna när du registrerar närvaro på era aktiviteter. Filtret finns tillgängligt både i appen och på hemsidan.   OBS! Se till att uppdatera till senaste versionen av Svenskalag-appen för att ta del av de nya funktionerna!   App Store  Google Play