Boka en workshop och effektivisera er förening

Vi på Svenskalag brinner för att hjälpa idrottsföreningar att effektivisera och förbättra sin medlemshantering, kommunikation och administration.

Ta hjälp av oss

Har ni nyligen bytt kassör, kanslist eller huvudadministratör i er förening? Eller behöver ni bara få lite extra hjälp i hur ni jobbar på bästa sätt i Svenskalag? Då ska ni boka en digital workshop/utbildning med oss!

Så går det till
En digital workshop hålls av någon av våra kunniga föreningsutvecklare och brukar pågå i 1-2 timmar. Vi anpassar innehållet efter era behov och önskemål. Målet är att säkerställa att ni jobbar på bästa sätt i systemet samt inspirera till beprövade rutiner som sparar föreningen både tid och pengar.

Oftast håller vi våra workshops via Teams eller Google Meet.

Exempel på vad en workshop kan innehålla

Så jobbar ni på bästa sätt med:

• Anmälningar till läger, camper samt nya medlemmar
  • Fakturering av medlemmar och sponsorer
  • Swish och kort-betalningar
  • Automatisk avprickning av betalningar
  • Delbetalningar
  • Bokföring och export till bokföringsprogram
  • Närvarorapportering och kommunikation inom föreningen och era träningsgrupper/lag

Kostnadsfri workshop innan 31 dec

Boka er workshop innan 31 dec så håller vi den helt utan kostnad. Ord. pris inkl. moms: 875 kr/tim.

Boka en workshop genom att mejla till vår support på länken nedan:

www.svenskalag.se/support