Automatisk avprickning av fakturor

Här kommer en efterlängtat nyhet till alla kassörer som tröttnat på att pricka av fakturor!

Med tjänsten automatisk avprickning kan ni luta er tillbaka efter att ni skickat era fakturor - avprickningen sker varje natt helt automatiskt i Svenskalag.se.

Alla betalningar som sker till ert bankgiro idag finns alltså avprickade i Svenskalag.se imorgon. Skulle någon faktura inte gå att prickas av pga ogiltigt OCR-nummer får ni en varning om detta i fakturatjänsten.

Varför automatisk avprickning?

1. Ni slipper den dagliga hanteringen
  2. Fakturor prickas alltid av dagen efter betalning
  3. Medlemmar får automatiskt tillgång till sitt digitala medlemskort dagen efter betalning
  4. Status kring medlemsavgift uppdateras direkt i appen – Ledarna slipper fråga kassören om statusen verkligen är aktuell.
  5. Kostnaden per avprickad faktura är endast 3 kr + moms

Så kopplar ni på tjänsten

Mejla till support@svenskalag.se. Skriv att ni vill aktivera automatisk avprickning samt vilket BG det gäller så ringer vi upp och går igenom hur ni kommer igång.

Vill ni veta mer kan ni enkelt anmäla intresse här

1. Peter Ifk Österåker Fk 10 apr 2018, 18:17

Är det 3 kr per faktura ?? Eller per dag?

2. Andreas Kiellarson 26 jun 2018, 15:10

Hej Peter. Kostnaden gäller per avprickad faktura. Vi har förtydligat detta i texten ovan.

Kontaktpersoner under "Våra lag/grupper"

Alla föreningar på Svenskalag.se har en sida som heter "Våra lag" alternativt "Våra grupper". På denna sida listas alla lag/grupper i föreningen med tillhörande kontaktpersoner.   Fr.o.m. 21 aug listas endast de kontaktpersoner som respektive lag/grupp valt att visa på sin egna kontaktsida. På så sätt vet ni att om en kontakt visas på er egna lagsida, visas den även på föreningens sida.   Om ni upplever att det saknas vissa kontaktpersoner under "Våra lag/grupper", gå då in på respektive lags kontaktsida och lägg till kontaktperson där.

20 000 lag och grupper använder Svenskalag.se!

Svenskalag.se fortsätter att växa och ännu en milstolpe passerades under sommaren!   20 000 lag/träningsgrupper! – Det är underbart. Först ett OS med rekordmånga Svenska medaljer, sen VM-guld i ishockey, Granens säkra straffar och nu detta med 20.000 lag och samtidigt Duplantis över 6.05. Var ska 2018 sluta egentligen? Allt som är blågult blir till guld i år känns det som! säger VD:n ocn grundaren Robert Larsén.   – Under hösten vågar jag lova att vi fortsätter finslipa in i minsta detalj för att bli ett ännu mer självklart val för landets idrottsföreningar. Håll utkik i  bloggen, det kommer många nya funktioner och hjälpmedel som kommer att göra föreningssverige ännu gladare.     En av Sverigs bästa sajter! Under den gångna våren uppmärksammades Svenskalag.se även av IDG som utsåg sajten till en av landets bästa inom kategorin Hälsa & Träning.     Några föreningar som nyligen börjat använda Svenskalag.se Basket Stenungsunds BK Onsala Pirates BBK Tranås BBK Väsby IK HK   Innebandy IBF Sörby Wibax Piteå IBK IBK Mantorp   Fotboll IF Leikin Mjölby AI FF Krokom Dvärsätts IF Tjust IF FF Stensjöns IF

Sortera era lag och grupper

Innan sommaren lanserade vi en ny inställning som varit efterlängtad av många föreningar.   Nu kan ni som förening bestämma hur era lag och grupper ska sorteras på hemsidan. Bilden ovan visar hur de sorterats historiskt men nu kan ni alltså justera detta så att det passar er verksamhet bäst.   En kontroversiell punkt har varit att alla pojklag som standard listats före flicklag. Detta har motiverats av att det finns fler pojklag än flicklag inom lagidrott i Sverige. Hursomhelst kan ni nu bestämma helt själva hur era lag/grupper ska sorteras.   Ni hittar inställningen som föreningsadministratör under Kugghjulet > Inställningar.