Automatisk avprickning av fakturor

Här kommer en efterlängtat nyhet till alla kassörer som tröttnat på att pricka av fakturor!

Med tjänsten automatisk avprickning kan ni luta er tillbaka efter att ni skickat era fakturor - avprickningen sker varje natt helt automatiskt i Svenskalag.se.

Alla betalningar som sker till ert bankgiro idag finns alltså avprickade i Svenskalag.se imorgon. Skulle någon faktura inte gå att prickas av pga ogiltigt OCR-nummer får ni en varning om detta i fakturatjänsten.

Varför automatisk avprickning?

1. Ni slipper den dagliga hanteringen
  2. Fakturor prickas alltid av dagen efter betalning
  3. Medlemmar får automatiskt tillgång till sitt digitala medlemskort dagen efter betalning
  4. Status kring medlemsavgift uppdateras direkt i appen – Ledarna slipper fråga kassören om statusen verkligen är aktuell.
  5. Kostnaden per avprickad faktura är endast 3 kr + moms

Så kopplar ni på tjänsten

Mejla till support@svenskalag.se. Skriv att ni vill aktivera automatisk avprickning samt vilket BG det gäller så ringer vi upp och går igenom hur ni kommer igång.

Vill ni veta mer kan ni enkelt anmäla intresse här