Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Administrationsavgift på fakturor?

På önskemål från flera föreningar har vi nu gjort det enklare att inkludera en administrationsavgift på fakturor som skickas via Svenskalag.se. 

 

Avgiften tillfaller givetvis föreningen och det är upp till varje förening om man vill använda sig av funktionen eller ej. 

 

Gå till Inställningar i fakturatjänsten för att ange eller ändra er förvalda  administrationsavgift. Avgiften kan givetvis justeras på varje enskild faktura. 

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Skapa knappar på startsidan

För att enklare marknadsföra medlemsformulär, anmälningsformulär till evenemang eller andra aktuella händelser kan man nu enkelt skapa "knappar" på föreningens eller lagets startsida.    Du som är administratör, redaktör eller skribent kan gå till Hem och klicka på +Lägg till knapp för att testa!    Knappen visas högst upp i flödet på startsidan och är såklart anpassad för både mobil- och skrivbordsversion av hemsidan.    Läs fler smarta nyheter om hur ni kan jobbar med er hemsida

Administrationsavgift på fakturor?

På önskemål från flera föreningar har vi nu gjort det enklare att inkludera en administrationsavgift på fakturor som skickas via Svenskalag.se.    Avgiften tillfaller givetvis föreningen och det är upp till varje förening om man vill använda sig av funktionen eller ej.    Gå till Inställningar i fakturatjänsten för att ange eller ändra er förvalda  administrationsavgift. Avgiften kan givetvis justeras på varje enskild faktura. 

Bli av med dubbletterna nu

Smartare dubbletthantering ger ordning och reda För att underlätta arbetet för alla föreningsadministratörer har vi nyligen genomfört några förbättringar i hur systemet identifierar möjliga dubbletter registret.    Att gå igenom och slå ihop dubbletter underlättar både för föreningens medlemmar som eventuellt haft två olika konton på grund av att de lagts in i registret två gånger med olika uppgifter.    Det underlättar även såklart för föreningen vid fakturering och andra utskick. Samtidigt får kansliet färre frågor från medlemmar rörande inloggning, fakturor och kopplingar mellan barn och målsmän.    Bli av med dubbletterna nuÄr du föreningsadministratör? Gå då till registret och se om det finns några tydliga dubbletter att slå ihop.

Relaterade nyheter

Nyhet: Alla betalsätt ingår!

Använder er förening Svenskalag.se för att fakturera medlems- och träningsavgifter eller kanske anmälningsavgifter för läger, camper, lopp och idrottsskolor?   Nu ingår Swish & kortbetalning som betalsätt för alla er som använder vår fakturatjänst!   Tidigare i år sedan släppte vi möjligheten för er att ta betalt direkt när en medlem/deltagare anmäler sig via ett formulär.   Som en följd av dessa nyheter byter vi namn på fakturatjänsten till "Faktura- & betaltjänst" då det speglar tjänstens innehåll bättre.   Så funkar detNär en person betalar med kort eller Swish får hen direkt ett kvitto på köpet, fakturan skapas och prickas av i systemet. Alla Swish/kortbetalningar som sker under en vecka betalas ut som en klumpsumma till föreningen veckan därpå.   Vid utbetalningen dras transaktionsavgifterna av: 3 kr + 1,6% per transaktion. (Exkl. moms)   Varje utbetalning specificeras och konteras även i Svenskalag under Fakturering > Rapporter > Transaktioner.     Det är helt kostnadsfritt att koppla på både Swish och kortbetalning och ni gör det genom att mejla till support@svenskalag.se.

Tre bra exempel på betalformulär

Här är tre föreningar som nyligen kommit igång med betalformulär via Svenskalag.se. Klicka på länkarna nedan och bli inspirerad!    Qviding FIF Qvidingloppet 2019 - till anmälan   Älta IF Ältasjön Runt 2019 - till anmälan   Kalmar HC Sommarcamp 2019 - till anmälan   Skulle din förening dra nytta av ett liknande formulär? Hör av dig till oss på 011-16 23 00 eller anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så berättar vi hur ni kan komma igång.

Fakturan skickas direkt vid anmälan

Du vet väl att er förening kan skapa betalformulär där medlemmen/kunden får fakturan direkt vid anmälan?   Funktionen ingår utan kostnad för alla föreningar som fakturerar via Svenskalag.se.   Så funkar det Ni skapar ett betalformulärEx. Anmälan till ett läger, fotbollskola, camp, motionslopp etc. Kunden anmäler sig och får fakturan direkt Ni får en bekräftelse på alla beställningar via mejl Alla beställningar listas i systemet så att ni enkelt kan söka, filtrera, exportera och kommunicera med era kunder. Bokföringsunderlag sparas automatisk baserat på era förvalda inställningar.   Vill ni testa? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så berättar vi mer och hjälper er igång.

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse