Produktnytt

Nyhet: Faktura i appen

Nu lanserar vi en användbar och efterlängtad nyhet som förenklar både för medlemmen och föreningen.

I Svenskalag-appen kan era medlemmar nu se sina egna och sina barns fakturor. Genom att klicka på fakturan kommer hen till betalsidan. Medlemmen kan även se betalda fakturor från det senaste året och ladda hem kvitto för att exempelvis få friskvårdsbidrag hos sin arbetsgivare.

Så fort en faktura betalas med Swish eller kort flyttas fakturan till fliken Betalda. Om betalning sker via Bankgiro eller Plusgiro tar det minst en bankdag för betalningen att registreras hos föreningen.

Tips till föreningen:

Har ni många medlemmar som betalar via Bankgiro? Då bör ni koppla på automatisk avprickning. Det innebär att alla bankgirobetalningar prickas av inom 24 timmar från det att medlemmen betalat. Med andra ord slipper er kassör kontrollera kontoutdraget var och varannan dag och pricka av era fakturor en och en.

Hör av er till oss om ni vill veta mer och aktivera tjänsten