Härlig mix av nya föreningar!

Under vintern har flera föreningar runtom i landet börjat använda Svenskalag.se.

Vi välkomnar såväl simmare, cyklister, curlare, fotbollsspelare, orienterare, skidåkare, gymnaster och ishockeyspelare in i värmen!

Se vad föreningar säger efter bytet till Svenskalag.se

Vill du veta hur vi kan hjälpa er förening igång med Svenskalag.se? Hör av dig! www.svenskalag.se/nyfiken

Redigera aktiviteten direkt via appen

Du har väl inte missat den lilla pilen uppe till höger när du går in på en aktivitet i appen?   Tryck på pilen för att öppna aktiviteten i mobilens webbläsare. Där kan du enkelt läsa mer, redigera eller skicka kallelser.   Läs mer om vilka nyheter som släpptes i den senaste "app-graderingen": www.svenskalag.se/bloggen/nyheter/1220357/ny-version-av-svenskalag-appen

Tre bra exempel på betalformulär

Här är tre föreningar som nyligen kommit igång med betalformulär via Svenskalag.se. Klicka på länkarna nedan och bli inspirerad!    Qviding FIF Qvidingloppet 2019 - till anmälan   Älta IF Ältasjön Runt 2019 - till anmälan   Kalmar HC Sommarcamp 2019 - till anmälan   Skulle din förening dra nytta av ett liknande formulär? Hör av dig till oss på 011-16 23 00 eller anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så berättar vi hur ni kan komma igång.

Fakturan skickas direkt vid anmälan

Du vet väl att er förening kan skapa betalformulär där medlemmen/kunden får fakturan direkt vid anmälan?   Funktionen ingår utan kostnad för alla föreningar som fakturerar via Svenskalag.se.   Så funkar det Ni skapar ett betalformulärEx. Anmälan till ett läger, fotbollskola, camp, motionslopp etc. Kunden anmäler sig och får fakturan direkt Ni får en bekräftelse på alla beställningar via mejl Alla beställningar listas i systemet så att ni enkelt kan söka, filtrera, exportera och kommunicera med era kunder. Bokföringsunderlag sparas automatisk baserat på era förvalda inställningar.   Vill ni testa? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så berättar vi mer och hjälper er igång.