Kafeteriaschema hösten 2025
Kom förbi Grimstahallen och heja fram våra lag under vintern/våren. Grimstahallen är känd för att alltid ha en härlig kafeteria med glada försäljare och gott fika!
OBS! Viktig information om kafeteriaförsäljning i Grimstahallen (för lag på hög korg)!
Tidigare år har resp. lag gjort alla inköp till kafeterian själva, men fr.o.m. denna säsong kommer varor med lite längre hållbarhet som kaffe, läsk, festis, kexchoklad, chips (samt kaffefilter, muggar, skedar, tallrikar) att köpas in av sektionen. Dessa varor ligger i den svarta dynboxen till höger i coachrummet. För att undvika svinn så sitter ett hänglås på dynboxen med en 3-siffrig kod som för tankarna till en brittisk hemlig agent... ;) Vi försöker hålla koden hemlig för hungriga spelare så länge som möjligt...
Varje lag ansvarar för att köpa in följande färskvaror: mjölk (samt eventuellt havremjölk), toastbröd, smör, ost, kalkon samt frukt (ett knippe bananer eller några äpplen t.ex). Därtill måste laget se till att det finns minst TVÅ (gärna fler!) sorters hembakat fikabröd. Det går bra med både stort och smått och behöver inte vara avancerat! (chokladbollar, sockerkaka, muffins osv.)
I dynboxen finns även färdig prislista med qr-kod för betalningar.
Obs! Alla intäkter går in på ett gemensamt kioskkonto och vinsten fördelas sedan jämnt mellan lagen (P13, F13 P11/12, F12, P10 och P07). På så sätt blir det rättvist och det spelar inte längre någon roll om ett lag får en "bra eller dålig kioskdag" - d.v.s. inget lag behöver oroa sig för att de fick en kioskdag med endast 2 eller 3 matcher. Vi fördelar ändå vinsten jämnt mellan samtliga lag. Mer information om när utbetalning sker kommer inom kort.
Bemanning i kafeterian ordas lagvis och det är viktigt att många hjälps åt för att få ihop det. 💚 Varje lag behöver flera föräldrar som hjälper till med bemanning under dagen (dela upp i kortare pass enligt eget tycke). Några behöver bidra med hembakat. Om någon vill donera något som går att sälja, så är det också välkommet såklart! ("Jag hinner inte baka, men kan skänka en låda delicatobollar" t.ex.).
Viktigt! Det lag som ansvarar för kafeterian ansvarar även för att plocka undan och städa vid dagens slut. Det innebär att man tar ett varv runt om i sporthallen och sopar upp skräp, samlar in läskburkar, torkar upp fikarester osv. Sopsäckar knyts ihop och ställs till vänster innanför entrén, ungefär vid plåtskåpen. Förslagsvis är det 1-2 föräldrar som hjälps åt med städning och då inte nödvändigtvis de som haft sista bemanningspasset. Städpatrullen kan vara en separat uppgift. :)
Bemanning av kafeterian ordnas lagvis enligt nedanstående schema.