Nyhet: Medlemsförmåner i appen!

Här kommer en efterlängtad nyhet för alla föreningar som använder det digitala medlemskortet i Svenskalag-appen!

Nu kan ni koppla förmåner till medlemskortet och se till att era medlemmar enkelt hittar dessa och kan nyttja dem.
Streckkod eller QR-kod kan också användas så att koden enkelt kan skannas i kassan eller entrén.

För att lägga till förmåner behöver du vara föreningsadministratör. Väl inloggad går du till Register > Medlemskort > Lägg till förmån.

Så funkar det digitala medlemskortet

1. Föreningen skickar ut faktura med medlemsavgift
2. Medlemmen betalar
3. Medlemskortet och alla förmåner visas automatiskt i Svenskalag-appen

Pris (exkl. moms)

3 kr per medlem och år

Nyfiken på digitala medlemskort? Kontakta oss så berätta vi mer!

1. Peter, Ifk 2 nov 2018, 22:59

Riktigt bra! Kul att appen och resten av tjänsten fortsätter att utvecklas för oss föreningar

2. Johan Eskilsson Åsund 3 nov 2018, 11:24

Tjänster skulle bli ännu bättre om man kunde rikta förmånerna mot respektive medlemskategori tex spelare

Glad Påsk önskar Svenskalag.se

Vi på Svenskalag.se passar på att önska alla en Glad Påsk. Ut och njut!    Notera att idag den 18/4 stänger supporten kl 15:00. Ni når oss åter som vanligt tisdagen den 23/4.   Ni hittar svar på de vanligaste frågorna (och även på några ovanliga) på våra supportsidor. Ni kan även hitta en hel del bra tips bland tidigare nyheter här i bloggen.

Nyhet: Alla betalsätt ingår!

Använder er förening Svenskalag.se för att fakturera medlems- och träningsavgifter eller kanske anmälningsavgifter för läger, camper, lopp och idrottsskolor?   Nu ingår Swish & kortbetalning som betalsätt för alla er som använder vår fakturatjänst!   Tidigare i år sedan släppte vi även möjligheten för er att ta betalt direkt när en medlem/deltagare anmäler sig till via ett formulär.   Som en följd av dessa nyheter byter vi namn på fakturatjänsten till "Faktura- & betaltjänst" då det speglar tjänstens innehåll bättre.   När en person betalar via kort eller Swish får kunden direkt ett kvitto på köpet, fakturan registreras och prickas av och pengarna betalas ut till föreningen inom 3-7 dagar. Hur smidigt som helst.   Endast transaktionsavgifter tillkommer (ex moms): Swish: 1,2% + 3,2 kr Kort: 2% + 2 kr   Det är helt kostnadsfritt att koppla på både Swish och kortbetalning och ni gör det genom att mejla till support@svenskalag.se.

En av Sveriges bästa sajter, igen!

Vi är såklart jättestolta över att Svenskalag.se för andra året i rad tillhör en av Sveriges 100 bästa sajter!   Vem hade trott det för 12 år sedan när bara ett endaste fotbollslag använde sajten?    IDG.se utser sedan 1996 varje år Sveriges 100 bästa sajter och även 2019 placeras Svenskalag.se bland de 5 bästa sajterna inom kategorin Sport & Träning.   I motiveringen pekar man på att även idrottare lever stora delar av sina liv genom mobilen och att Svenskalag.se under året genomfört ett helt gäng förbättringar som utökar funktionaliteten i mobilappen.    Samtidigt som vi gläds åt utnämningen fortsätter vi att outtröttligt knappa, knacka, diskutera, lyssna och förstå för att utveckla och lansera ännu fler bra hjälpmedel för er idrottsvardag.   Idag används Svenskalag.se av en halv miljon användare inom 70 olika idrotter och 2500 idrottsföreningar.   Vill din förening testa Svenskalag.se utan kostnad?Hör av er så berättar vi mer!