Fler än nånsin använder Svenskalag.se

Svenskalag.se har levererat hemsidor till idrottsföreningar och lag i över tolv år och precis som tidigare år slår vi nytt besöksrekord även 2019.

550 000 besökare på en vecka!

Antalet idottsföreningar som börjat använda Svenskalag.se under 2019 slår alla tidigare rekord och härom veckan syntes det även på våra besökssiffror. Våra föreningarnas hemsidor besöktes nämlingen av 550 000 unika besökare på en vecka.

Vi är fantastiskt glada över att få hjälpa all kanslipersonal, kassörer, ledare, föräldrar och idrottsutövare i vårt avlånga land. Tillsammans kan vi fortsätta att skapa förutsättningar för ännu mer aktivitet och idrottande!

Vill din förening testa Svenskalag.se? Helt gratis såklart!
Anmäl intresse här