Cafeteria pass
Onsdag 12 nov, 16:45-20:15
Hässelbyhallen
Samling: 16:45Kan man inte sitt tilldelade pass får ni byta med varandra. Information om vem som har vilket pass finns på hemsidan under Hallvärd/Café. Meddela Ulrika på 0708–436152 om det blir några förändringar.
Information och manualer kring hallvärd- och cafeterian finns bifogat. Se till att ha läst igenom den innan ditt pass. Innan du börjar, kontrollera att du kan komma in i hallen, detta är särskilt viktigt för vardagspass och morgonpass på helgen. Nyckeltaggar finns i nyckelgömman bredvid kansliet, och det brukar finnas två taggar som kan hämtas kvällen innan. De som har morgonpass på lördag eller söndag behöver hämta sin tagg dagen innan. Jag återkommer gällande kod.
Gatuprataren ska ställas ut vid öppning och tas in vid stängning. Varor ska finnas tillgängliga, men tänk på att undvika svinn, ta inte fram saker från frysen som inte kan säljas och förbered inte för mycket toast på vardagarna. Ingen korv säljs på vardagar.
Observera att minderåriga inte kan ta ansvar för hallvärdskap eller café utan en ansvarig vuxen på plats.
Det viktigaste med uppdraget är hallvärdskapet, att öppna hallen på morgonen, se till att obehöriga inte finns där och att låsa hallen på kvällen. Stockholms stads ambulerande vaktmästare avsynar alltid hallen efter sista bokning och sätter på larmet. Rekommendationen är att hålla entrédörren helt låst på vardagar och öppna via låsknappen i cafeterian. Under helgen kan ytterdörren låsas när det börjar mörkna.
www.svenskalag.se/hskinnebandy-foreningshandbok/sida/78096/cafeteria-hallvardskapInformation och manualer kring hallvärd- och cafeterian finns bifogat. Se till att ha läst igenom den innan ditt pass. Innan du börjar, kontrollera att du kan komma in i hallen, detta är särskilt viktigt för vardagspass och morgonpass på helgen. Nyckeltaggar finns i nyckelgömman bredvid kansliet, och det brukar finnas två taggar som kan hämtas kvällen innan. De som har morgonpass på lördag eller söndag behöver hämta sin tagg dagen innan. Jag återkommer gällande kod.
Gatuprataren ska ställas ut vid öppning och tas in vid stängning. Varor ska finnas tillgängliga, men tänk på att undvika svinn, ta inte fram saker från frysen som inte kan säljas och förbered inte för mycket toast på vardagarna. Ingen korv säljs på vardagar.
Observera att minderåriga inte kan ta ansvar för hallvärdskap eller café utan en ansvarig vuxen på plats.
Det viktigaste med uppdraget är hallvärdskapet, att öppna hallen på morgonen, se till att obehöriga inte finns där och att låsa hallen på kvällen. Stockholms stads ambulerande vaktmästare avsynar alltid hallen efter sista bokning och sätter på larmet. Rekommendationen är att hålla entrédörren helt låst på vardagar och öppna via låsknappen i cafeterian. Under helgen kan ytterdörren låsas när det börjar mörkna.