Instruktioner och ansvar för kiosk
Om ni är först på plats och ingen haft kiosken innan er denna dagen;
Om dörren till klubbhuset är låst, så ber ni en tränare att låsa upp till er.
Om man går rakt fram och svänger till vänster så finns en tavla med nycklar, där hänger en nyckel som heter ”Fönster/kiosk”, den behöver ni för att låsa upp gallret som hänger över fönstret och fönsterluckan inne i kiosken.
På tavlan med nycklar finns en som är märkt Hörnboden.
Den går till boden som är till höger om klubbhuset.
Därinne har vi direkt till vänster längst ner en hylla som är märkt P15
Där finns allt vi kan sälja förutom toast o det som bakats.
• De som står första eller enda passet för dagen sätter upp lapp med priser, swishskylt, kokar kaffe, värmer toastjärn, lägger upp kaffebröd, muggar och dryck.
allt detta finns i hörnboden.
Vi tar bara swish.
• De som står sista eller enda passet utför samma uppgifter samt ansvarar för att städa köket.
Ca 30 min innan passet är slut kan man börja städa men håll öppet för försäljning under tiden.
• Ställ tillbaka det som är kvar på vår hylla i hörnboden.
• Se till att allt är klart innan dörren stängs igen till klubbhuset.
De gånger det är match på gräsplanen ställer vi upp ett bord vid konstgräset o har som kiosk.
Detta inträffar 8/6.
Frågor?
Kioskansvarig/lagledare är Veronica ( 0702560516)
Bakning/Gofika
Välj själv om du vill baka själv eller köpa färdigt;
- Baka en långpannekaka på ca 25 bitar eller annan kaka (eller köp motsvarande om du hellre vill det) och se till att det finns i kiosken då första kioskpasset börjar.
- Köp så det finns ca 25 bitar
Baka inte bröd med nötter och mandel.
Du som ska göra toast
- Köp en Jättefranska, lägg ihop bröden två och två med smör, ost och kalkon mellan. Lämna i kiosken när första kioskpasset börjar (eller i förväg till den som står första kioskpasset)
Kontrollera med matchvärden så att hon/han har lämnat in nyckeln till förrådet innan dörren till klubbhuset stängs.