Sandvikens AIK Innebandy

  • Start
  • Herr
  • Dam
  • Junior
    • JAS
    • DJ
  • Ungdom
    • P2005
    • P2006
    • P2008/09
    • P2010
    • P2011
    • F05-08
    • Snilleblixtarna
    • Målvaktsskolan
    • F2011/2012
    • P2012/2013
    • F2013/2014
    • P2014
    • F2009/2010
    • P2015
    • F2015
    • P2007
  • Innebandyskolor
    • IBS F2016-2017
    • IBS snilleblixtar
    • IBS P2016-2017
  • Motion dam
  • Logga in
Sandvikens AIK Innebandy

Fyll i din e-post så skickar vi ett mejl med en länk där du kan sätta ett nytt lösenord.

Mejl skickat!

Vi har skickat ett mejl till din e-postadress med en länk där du kan sätta ett nytt lösenord.

Sätt ett nytt lösenord för

Länken har redan använts för att sätta ett lösenord.
Länken är endast giltig i 7 dygn.
Oj då, du har klickat på en gammal eller bruten länk.

Lösenord sparat!

Logga in Tillbaka till inloggning Glömt lösenordet?

 

 
Hem Nyheter Våra lag Kalender Dokument Kontakt Länkar
Föreningar Förbund Massmedia SAIK Alliansen
Om Sandvikens AIK IB
Kansliet Organisation Ungdomsverksamhet Mål och riktlinjer SAIK modellen Hallar Historik Medlems/träningsavg.
SAIK Café
Arbetsinstruktioner Bemanning Uthyrning Livsmedelshantering Städregler
Vid olycka Felanmälan
TEAM Intersport SAIK Innebandymagazinet Innebandy.se Gästrik. innebandy IBIS

Livsmedelshantering

LIVSMEDELSHANTERING

DEN HÄR INFORMATIONEN FINNS ÄVEN I SEPARAT PÄRM I CAFÉ OCH PÅ KYLSKÅPET

 

TVÄTTA HÄNDERNA med tvål och vatten NOGA OCH OFTA

vid hantering av varor/livsmedel/kassa osv. Torka händerna med papper. Förkläde ska alltid användas vid livsmedelshantering.

 

LIVSMEDELSHANTERING:

 

Korv:

  • Oöppnade korvförpackningar förvaras i frys.
  • När ny förpackning öppnas lägg över korv i uppmärkt plastburk med lock.
  • Sätt på en post-it lapp med dagens datum. Förvara i kyl.
  • Korven är hållbar MAX 5 dagar kyld.
  • Koka upp vatten på spisen och häll i korvvärmaren.
  • Vid varmhållning ska korven hålla en temperatur av minst +60 grader.

Korvbröd:

  • Förvaras i rumstemperatur. Lägg inte bröd i kylen.
  • När ny förpackning tas fram ur frysen sätt på lapp med dagens datum
  • Hållbart 5 dagar.

Fikabröd – tex muffins/kanelbulle:

  • Tinas upp från frysen. Ta fram vad som förväntas gå åt under dagen.
  • Sätt på datumlapp
  • Förvaras i rumstemperatur (plastpåse eller uppläggningsfat med lock)

Lägg inte bröd i kylen       

  • Hållbart 5 dagar

 Delicatobollar – förvaras i kyl

 

Mjölk- portionsförpackning – förvaras i kyl

 

Toast – fryst:

  • Lägg förväntat behov av toast i kyl för upptining. Sätt på datummärkning.
  • Toast hållbar 4 dagar i kyl.
  • Lägg toast på stekpapper i klämgrill. Tillagas tills ost smält och den är genomvarm.

 

 

Pizza – fryst:

  • Tillagas direkt från frys. Se separat anslag vid micro.

(Pizzabit tas direkt från frysen vid tillagning och skall ej förvaras i kyl/rumstemperatur)

 

FÖRKLÄDE: Finns inne i kök och skall användas vid hantering av oförpackade livsmedel.

När förkläde är smutsigt, lägg i påse avsedd för tvätt i städförrådet.

Lokalvårdare på Jernvallen hämtar upp och tvättar minst varannan vecka.

 

Redigera sidrubrik

Skriv ut
Tjäna pengar till föreningen
Levererat av Gratis lagsida, medlemsregister och faktureringssystem till föreningen
Huvudsponsorer
Samarbetspartners