Det kompletta föreningssystemet

Medlemsregister Hemsida Fakturering

Fyll i närvaro i mobilen

Kryssa i de närvarande direkt på träningen eller matchen

Barnsligt enkelt att administrera

Gratis SMS-utskick via hemsidan

Perfekt vid inställda träningar eller extra påminnelser

Ett system för alla klubbar, alla sporter

Svenskalag.se är anpassat för både det enskilda laget och den stora föreningen med flera sektioner.

För laget

För klubben

För stora klubben

Lagsida

Klubb-/Sektionssida

Huvudklubbsida

Funktioner som underlättar

Hemsidan är fullspäckad med smidiga funktioner som underlättar din idrottsvardag.

Enkel kommunikation i fokus

Med Svenskalag.se sprider ni information till alla medlemmar hur enkelt som helst.
Automatiska aviseringar via e-post, SMS- och e-postutskick helt utan kostnad.

Några som valt Svenskalag.se

Sandvikens AIK

Falu FK

HK Country

Kiruna City HF

Tyresö Royal Crowns

Bäcken HC

Degerfors IF Ungdom

IFK Sollentuna

Nyköpings BIS

Ågesta GK

Fler klubbar och lag som använder Svenskalag.se

• "Att komma igång med Svenskalag.se gick jättesmidigt. Jag trodde aldrig att det skulle vara så här lätt att byta hemsida. Nu får vi alla våra lag, spelare, ledare och föräldrar samlade på ett ställe."

Marie Lichenstein, webbansvarig i AIK Hockey
  • "Vi har använt Svenskalag.se sedan 2011 och det vi gillar mest är enkelheten och att ha allt på samma ställe – medlemsregister, närvaro och fakturering."

Karin Söderkvist, konsulent och kanslist i Täby FC
  • "Våra 300 ledare är supernöjda med Svenskalag.se. Allt går så snabbt och smidigt och just närvarohanteringen via mobilen är en favorit. Vi på kansliet får automatiskt ett uppdaterat medlemsregister och nu kan vi även sköta faktureringen via hemsidan. Klockrent!"

Kjell Selleby, ungdomsansvarig i Linköping Innebandy
  • "Vi har aldrig tidigare stött på ett så användarvänligt och logiskt verktyg förut. När man är en så här stor förening är det extremt viktigt att ha ett system som verkligen fungerar och förenklar vardagen, både för våra ledare och för oss på kansliet. Vi kan verklingen rekommendera Svenskalag.se."

Kjell Selleby, kanslist i Hässelby SK IBK

Under ständig utveckling

När ni väljer Svenskalag.se som hemsida får ni ett system som ständigt förbättras.
Alla funktioner som utvecklas baseras på våra användares önskemål.

Våra vänner

Vi stödjer