Instruktion för Kiosk
Instruktion för kioskansvarig
Träningsvärden låser upp kiosken vid öppning av banan!
Att göra i kiosk
- Kolla så det fin korvbröd och hamburgerbröd tinat. Se till att ta fram mer bröd i god tid så det hinner tina innan det tar slut.
- Vid behov fyll på dricka i kylen från förrådet. Plocka från vänster sida i förrådet för att säkerställa "först in, först ut".
- Värm vatten till korven, svag värme. 2 lagerblad och lite vitpeppar. Lägg i några korvar i taget. Häng ut senap och ketchup.
- Sätt på kaffe.
- Skär sallad, lök, tomat till hamburgarna. Ta fram dressing och rostad lök.
- Stek upp några burgare i taget, beroende på hur mycket folk det är.
- Plocka fram kakor och godis.
- Tänk på att hålla rent och snyggt under hela kioskpasset!
Börjar något ta slut eller du tar det sista av något i förrådet, ta kontakt med: Petra Malving
Efter passet:
- Räkna ihop dagskassan och redovisa på särskilt papper som finns i lådan under kaffebryggare. Lägg i ett kuvert och lämna till Linnéa Front. Du kan även swischa pengarna till Linnéa, för mer detaljer ring 070-67 49 340.
- Se till att det finns framtaget 15 hamburgarebröd och 1 påse korvbröd.
- Torka av bänkar, soppa och torka av golvet.
Diska upp.