Dela nyhet
Arbetsbeskrivning inför Vårcupen
19 apr, 18:50 0 kommentarer
Hej!
Ni har tidigare fått arbetspassbeskrivning via mejl. Tänker att jag lägger den här också, så är den lätt att komma åt. Inga förändringar är gjorda.
Cafeterian
Öppning av cafeteria:
● Brygg kaffe och fyll termosar till kiosker och mattält (mattältet är ej öppet under fredagen). ● Starta toastjärn. ● Värm kastrull med vatten till korv. ● Skär sallad och lägg i skålar till mattältet. ● Förbered skålar med rostad lök till mattältet. ● Se till att arbetsverktyg finns på plats samt servetter, brickor, kaffemuggar, hamburgerfickor till toast, torkpapper, sopsäckar och engångshandskar. ● Koka tevatten. ● Ställ fram ett ex. av varje dryckessort (läsk och festis) som säljs på bänken i cafeterian. ● Ställ fram flera olika sorters kakor, frukt och godis på bänken i cafeterian.
Löpande arbete under dagen:
● Allt kaffe som säljs på Selånger IP bryggs i cafeterian, brygg därför kaffe löpande under dagen och fyll upp i termosar som kioskerna och mattältet kan komma och hämta. ● Ta fram korvbröd och hamburgerbröd ur frysen löpande så att dessa tinar inför försäljning. ● Med jämna mellanrum kolla av med kiosker och mattält om något behöver fyllas på (tex mat, godis, kakor eller förbrukningsvaror). ● Hålla koll på lagret av diverse mat i cafeterian. Här behöver vi hjälpas åt och hålla koll och ta beslut om det behöver inhandlas mer varor. o Snabbgross har öppet lördag 08.00-16.00 och söndag 10.00-16.00. o Stora COOP har öppet alla dagar 08.00-22.00 o Kontakta ansvarig i matgruppen om ni märker att något är på väg att ta slut. ● Diska undan och håll rent på bord och bänkar. ● Fyll på kakfat med flera olika sorters kakor löpande och se till att dessa är övertäckta med plastfolie så de inte torkar. ● Betalning genom swish. Kontant betalning går bra om det är jämna pengar då ingen växel finns. ● Under söndagen: tänk er för så att ni inte öppnar flera olika flerpack om ni inte tror att de säljer slut under dagen. Detta då man kan lämna tillbaka obrutna förpackningar av tex läsk, festis och chips. ● Domare som dömer under dagen bjuds på toast + dricka + kaffe.
Stängning av cafeterian:
● Undanplockning/städning i cafeterian (golv och köksbänkar). ● Stäng av toastjärn, kaffebryggare och spis. ● Skölj ur termosar och töm kaffesump ur bryggen. ● Diska ur korvkastrull och arbetsverktyg och ställ dessa synligt för att underlätta för de som jobbar dagen efter. ● Se till täcka över fikabröd med plastfolie/aluminiumfolie så att det går att sälja dagen efter. ● Skriv en avlämningslista om det är något särskilt att tänka på som man upptäcker under sitt passsom kan vara bra att veta inför nästa dags arbetspass.
Kommentarer