Dela nyhet
Kioskschema för P-2011 söndagen den 7/4 2024
27 mar, 19:46 1 kommentar
Spelschemat för Hattrick Cup är fortfarande inte helt spikat men vi - familjer till de barn i P 2011 som deltar på cupen - är ombedda att bemanna kiosken från ca kl 9-17 på söndagen.
Liksom tidigare år har kioskpassen i första hand fördelats på de familjer som inte redan är engagerade i laget men för att få ihop schemat har jag även behövt använda även några av er som redan har uppdrag i laget. Hoppas att det är OK. Och tack till er som erbjudit er självmant:-)!
Så här ser årets schema ut:
8:30-11:30 Bosse Serrander
Mohammed Rajabov
Charlie Fahlström
11:30-14:30 Gustav Roberthson
Daniel Asukulu
Olle Hallberg
14:30-17:30 Milton Malmgren
Elias Nero
Hugo Sevekvist
OBS! Om ni inte kan den tid ni har fått tilldelad ber jag er vänligen att kontakta varandra direkt för att byta pass sinsemellan (kontaktuppgifter finns på lagsidan). Meddela dock gärna eventuella ändringar. Syskon och eventuella andra hjälpassistenter är självklart välkomna att också hjälpa till under dagen:-)
Klubbhuskiosken bemannas av 3 personer. I kiosken serveras kaffe, dryck, frukt, korv, godis och fika. All betalning sker via swish till 123 197 3171.
Uppstart
- Brygg kaffe, kolla att det finns påfyllt med dryck i kylen
- Ta fram fikabröd, kexchoklad etc och lägg upp på fat/skålar.
- Värm korv (om det finns fryst använd den i första hand, frysen finns i tvättstugan), ta fram bröd och tillbehör OBS! Använd handskar vid hantering/servering
- Ställ ut eventuella skyltar/flaggor. Kontrollera att prislistor och lappar med swish-nummer finns och är lättåtkomliga.
- Ställ gärna ut en kaffetermos, mjölk, skedar, socker, servetter, senap och ketchup i cafédelen och/eller på ett bord ute för att underlätta inne i kiosken
- Öppna kioskluckorna, nyckel finns i köksskåpet till vänster
I uppdraget ingår att vara behjälplig med att skära grönsaker till utegrillen. Se också över cafédelen under dagen, samla in eventuellt skräp, torka av bord och sopa av golvet.
Avslut
- Korv som inte varit värmd ska frysas in. Lägg dem i plastpåsar, ca 10 stycken i varje förpackning. Lämna aldrig öppen korvburk med korvar i kylen.
- All korv som värmts måste kastas, får ej frysas igen.
- Diska termosar, korvlåda, fat etc, torka rent och ställ i ordning.
- Golvet sopas och torkas rent.
Jag kommer att vara på plats på morgonen och hjälpa till att öppna upp kiosken samt vid stängning för att se till att det larmas på. Vid eventuella frågor under dagen nås jag - om ni inte hittar mig på plats - på telefon 0733-82 72 60.
Lycka till på ditt pass:-)!
Hälsningar
Karin Serrander
Arrangemangsansvarig, HjIK P 2011
Kommentarer
Markus Maaniidi 5 apr, 18:46
Hej,
Pga lite omkastningar i från det ursprungliga schemat och byte av åldersgrupp etc så visar det sig nu att vi kommer ha tre barn som ska spela sammanlagt 16 matcher på söndag mellan kl 8:30 och 16:30. Linda är med som ledare för F2014 och fullt upptagen där & vi har då dessutom förärats med ett pass i kiosken mellan 11:30 och 14:30. Finns det någon vänlig själ som planerar att tillbringa en del av dagen på UCS och som kanske kan tänka sig att hoppa in och stötta en liten stund i kiosken någon gång mellan 11:30 och 14:30 så vore vi väldigt tacksamma.
Han en fin kväll
//Markus