Avslutning
Söndag 2 nov, 16:00-19:00
Olearys Gävle
Samling: 16:00Nu är det äntligen dags för avslutning! Eftersom att vi inte fick in några förslag så bestämde vi att det blir på O´Learys Gävle med bowling, 3-kamp och mat:) En meny kommer laddas upp här eller i supertext imorgon där ni får välja vilken varmrätt samt efterrätt de vill ha, skriv valet i kommentaren i kallelsen.
Skriv även i kommentaren om skjuts behövs.
Meny,
Varmrätt:
- Burgare med hamburgerdressing, dubbel cheddarost, krispsallad, pickles och karamelliserad lök. Pommes
- Frasigt friterad torskfilé toppad med friterad persilja. Serveras med tartarsås,
grillad citron, jalapeñopicklad slaw och pommes frites.
- Burgare med hamburgerdressing, bacon, friterad lök, krispsallad,
O'Learys signature BBQ-sås och cheddarost. Pommes
- Grillad ryggbiff som serveras med ugnsbakade körsbärstomater, grillad pimiento de padrón, pommes frites samt bearnaise och rödvinssås.
- Krämig pasta med grädde, parmesanost, sotad kycklingfilé och pico de gallo. Serveras med gratinerat vitlöksbröd. Går att få vegetarisk!
Efterrätt:
- Kladdig brownie som serveras med chokladglass, nötkross, grädde och chokladsås.
- Tre skopor glass som toppas med vispgrädde, chokladsås, hallonsås och nötkross.
Skriv även i kommentaren om skjuts behövs.
Meny,
Varmrätt:
- Burgare med hamburgerdressing, dubbel cheddarost, krispsallad, pickles och karamelliserad lök. Pommes
- Frasigt friterad torskfilé toppad med friterad persilja. Serveras med tartarsås,
grillad citron, jalapeñopicklad slaw och pommes frites.
- Burgare med hamburgerdressing, bacon, friterad lök, krispsallad,
O'Learys signature BBQ-sås och cheddarost. Pommes
- Grillad ryggbiff som serveras med ugnsbakade körsbärstomater, grillad pimiento de padrón, pommes frites samt bearnaise och rödvinssås.
- Krämig pasta med grädde, parmesanost, sotad kycklingfilé och pico de gallo. Serveras med gratinerat vitlöksbröd. Går att få vegetarisk!
Efterrätt:
- Kladdig brownie som serveras med chokladglass, nötkross, grädde och chokladsås.
- Tre skopor glass som toppas med vispgrädde, chokladsås, hallonsås och nötkross.