Tvättmästarn

ANNONS:

Tvättmästarn

Sveriges bästa föreningsförsäljning

Det bästa sättet att tjäna pengar till laget, klassen & föreningen är att sälja produkter ALLA använder dagligen, året om. Produkterna är svensktillverkade och miljömärkta med Svanen och i sortimentet hittar du allt från toapapper och hushållspapper till vårt storsäljande Sport-tvättmedel. Inga färdigkomponerade paket, utan var och en köper bara det man vill ha!

Gratisprover – givetvis utan förbehåll

Vi på Tvättmästarn är stolta över våra produkter och de tål verkligen att testas. Vi bjuder på proverna till dig som är ledare eller blivande kontaktperson. Ett utmärkt sätt att ta reda på vad det är ni ska sälja så att du med egna ord kan beskriva produkterna. Givetvis är det helt utan säljtvång, ni testar produkterna först och efter det bestämmer ni OM ni vill sälja - det är fair play tycker vi på Tvättmästarn!

JA, jag vill ha Gratisproverna och mer info skickat till mig »

Säljbonusar för de som säljer

Föreningsförsäljning ska vara roligt tycker vi på Tvättmästarn. Hos oss hittar ni alltid roliga & sporrande tävlingar med bonusar såsom Biobiljetter och presentkort på MAX som ALLA som säljer Tvättmästarn kan ta hem.

Hög förtjänst

”En av de mest lönsamma föreningsförsäljningarna vi kört” brukar vi få höra. Lättsålda produkter i kombination med hög förtjänst är hemligheten. Just nu tjänar ni 52 kr per sålt paket när ni säljer 250 paket eller fler och det klarar i stort sett alla lag som är 12-13 personer eller fler (Snittet senaste året ligger på 20,2 paket/person).

Skellefteå AIK U15 har dragit in 161.000 kr på 3 år. Här kan du se vad andra som sålt Tvättmästarn tycker om oss!

Räkneexempel

• 15 st som säljer, håller snittet på 20 paket = 300 paket totalt = ca 16.000 kr i förtjänst.*
  • 25 st som säljer, håller snittet på 20 paket = 500 paket totalt = ca 29.000 kr i förtjänst.**
  • 35 st som säljer, håller snittet på 20 paket = 700 paket totalt = ca 39.000 kr i förtjänst.**