Let's Go Nukka

Tjäna pengar > Let's Go Nukka
ANNONS:

Let's Go Nukka

Tjäna pengar och hjälp klimatet!

Nukka är ett företag som vill göra skillnad för miljön och klimatet. Använder du produkter från Nukka så är du en bra bit på väg. Vår ambition är att få bort så mycket plast vi bara kan från våra badrum. Därför är vi stolta över att ha tagit fram världens första 100% plastfria engångsrakhyvel.

Stommen är bambu, och toppen består av pressad bambumassa samt majs-fiber. Stålet i rakbladen är från Sverige. För att fortsätta arbetet mot ett mer plastfritt badrum så tog Nukka ännu en gång hjälp av bambu, denna gång till våra tops. En bambupinne istället för plast och en pappersförpackning istället för en plastbox/påse.

Våra tandborstar då? Bambu såklart och så även fodralet som tandborsten levereras i. Perfekt när du ska ut och resa.

Bomullspads brukar man kunna se i badrummen hänga i en tråkig plastförpackning, vi har valt en snygg pappersförpackning istället.

Nukka's raklödder har sin bas i kol, vilket inte bara betyder att skummet är mörkt, utan kol hjälper även huden att återfuktas bättre. Toppen samt locket på raklöddret är tillverkat av nedbrytningsbar plast, så kallad bioplast.

Är munskyddet här för att stanna? Vi tror det. Därför har vi nu tvättbara munskydd i båda våra försäljningspaket. Munskyddet tvättar du i 60 grader och kan på så sätt användas hur många gånger som helst. Att det har en stilren, snygg design gör inte saken sämre.

Pris för varje paket är 200 kr.

60 kr går direkt till laget, klassen eller föreningen. Fyra veckor efter att ni startat er säljperiod samlar en lagets ansvarige in ordrarna och därefter skickas produkterna till er för leverans till era kunder.

Räkneexempel:

20 st säljare säljer 10 paket var = 12 000 kr