GUTZ

TJÄNA PENGAR TILL LAGET

STÄRK SAMMANHÅLLNINGEN

TJÄNA MER MED GUTZ!

Vi på GUTZ tänker att det är lättare att sälja produkter som alla faktiskt behöver och förbrukar, därför valde vi att starta GUTZ, samtidigt som vi ville att alla skulle göra en bra affär!

Sälj våra trendiga sport- & underkläder - vi ger högst förtjänst per såld förpackning. Hela 60 kr får ni behålla utav de 200 kronor som kunden betalar.

Vi har ett bra produktsortiment, i katalogen finns något för alla i familjen! De är prisvärda och håller hög kvalitet och levereras i förpackningar som är enkla att ge bort som present.
Titta närmare i vår katalog här! »

ENKELT ATT VARA KONTAKTPERSON

Det är enkelt att vara kontaktperson hos GUTZ. Du sköter hela försäljningen från vår portal. Alla säljarna registrerar sig själva via den länk du skickar ut, smidigt eller hur?

För er som har kunder på distans och där ni inte har möjlighet att dela ut paketen via gruppförsäljningen kan ni fördel använda er egen webbshop. Ni delar enkelt länken i dina sociala kanaler, via mail eller sms. Där kan era kunder surfa runt, titta på bilder och lägga sin order precis som i vilken webbshop som helst och få sin beställning levererad till närmsta postombud oavsett var i Sverige dem befinner sig.

Varför vänta? Sätt i gång er försäljning redan idag! Nu kan ni tjäna mest på enklaste sätt!
Skicka efter gratis varuprov ».
Bläddra i vår katalog ».

SÄLJEXEMPEL

• Sälj 5 paket x 25 personer = vinst 7 500 kr
  • Sälj 10 paket x 25 personer = vinst 15 000 kr
  • Sälj 20 paket x 25 personer = vinst 30 000 kr
  • Sälj 30 paket x 25 personer = vinst 45 000 kr
  • Sälj 40 paket x 25 personer = vinst 60 000 kr

VILL NI TJÄNA ÄNNU MER PENGAR?

Är ni sugna på att gå ingång och starta en försäljning med hela föreningen så har ni möjlighet att tjäna ännu mer. Vi hjälper er hela vägen! Kontakta gärna Fredrik så berättar han mer. Honom når ni på fredrik.casta@gutz.se alt. 0769 – 42 28 64 Läs mer om GUTZ