Work4Dreams

Tjäna pengar  /  Work4Dreams

Work4Dreams

Om Work4Dreams

Work4Dreams hjälper skolklasser och föreningar att tjäna pengar genom att sälja miljövänliga och klimatsmarta produkter. Produkterna kostar från 60 kr upp till 240 kr. Laget, klassen eller föreningen tjänar hela 35% av detta. Alla deltagare som säljer för 2.500 kr får dessutom en biobiljett, två när de säljer för 5.000 kr o.s.v.

Några anledningar att välja Work4Dreams

• Lättsålt – Det finns något som alla har nytta av, det gör försäljningen både rolig och enkel.
  • Bra förtjänst - Ni tjänar hela 35% på allt ni säljer dessutom bjuder vi alla duktiga säljare på biobiljetter.
  • Nöjd-kund garanti - Vi erbjuder 1-2 års garanti, 14 dagars returrätt och 30 dagars bytesrätt.
  • Gratis säljpaket - Vi bjuder på säljkataloger och varuprover till alla deltagare.
  • Fri frakt - Inga dolda kostnader.

Produkter

Ni säljer klimatsmarta produkter såsom t.ex. källsorteringskassar, biologiskt nedbrytbara tandborstar i bambu, take-away muggar i bambufiber, Svanenmärkta kronljus, LED-ljus, linneprodukter, presentförpackningar med naturprodukter och exklusiva handdukar i hög kvalitet.

Säljexempel

• Om ni är 25 st som säljer för 1.500 kr var tjänar ni 13.125 kr.
  • Om ni är 25 st som säljer för 2.500 kr var tjänar ni 21.875 kr.
Här kan ni läsa mer om våra produkter och hur ni kan tjäna pengar till klassen, laget och föreningen.

Läs mer om Work4Dreams

Adress: