Tandborstkungen

Tjäna pengar  /  Tandborstkungen

Tandborstkungen

Sälj lättsålda tandborstar av kvalitetsmärket Jordan och tjäna pengar till laget eller klassen!

Varför ska ni välja Tandborstkungen?

Tandborstar är en trevlig produkt att sälja. Alla behöver en tandborste!
Våra tandborstar är av märket Jordan och håller högsta kvalitet.
Snabb leverans! Ni får tandborstarna redan 3-5 arbetsdagar efter beställningen, så klassen eller föreningen snabbt kan komma igång med försäljningen.
Ni kan sälja flera gånger varje år. Alla behöver byta tandborste och varför inte köpa av er igen om man är nöjd!
Helt riskfritt! Ni behöver inte betala något i förskott, ni betalar först efter 60 dagar. Osålda förpackningar kan returneras.

Produkter

När det gäller val av våra produkter är vi mycket noggranna. Vi erbjuder endast försäljning av kända varumärken med mycket hög kvalitet. Våra vuxentandborstar och barntandborstar är från Jordan.

Säljexempel

Om 25 personer säljer 15 3-pack tandborstar var blir förtjänsten 11250 kr
Om 35 personer säljer 20 3-pack tandborstar var blir förtjänsten 23100 kr
Om 50 personer säljer 24 3-pack tandborstar var blir förtjänsten 39600 kr

Här kan ni läsa mer om våra produkter och hur mycket pengar ni kan tjäna till laget.

Gör som Limhamn Bunkeflo fotbollsslag P98 - Tjäna 18480 kr
"Det finns hur mycket produkter som helst som föreningar och skolklasser kan sälja. När vi såg Tandborstkungen tyckte vi att det fanns flera fördelar, ett känt tandborstmärke, inget bäst före datum, alla har behov av tandborstar och det ger en hel del pengar. Sedan var det också ett plus att tandborstar varken väger mycket eller tar stor plats. För de allra flesta var tandborstarna väldigt lättsålda. Förutom att killarnas egna familjer behöver tandborstar var det även lättsålt till grannar och släktingar. Allt har fungerat jättebra med Tandborstkungen, allt från beställning, leverans, svar på frågor och betalning.”

Läs mer om Tandborstkungen

Adress: