Miljonlotteriet

Tjäna pengar  /  Miljonlotteriet

Miljonlotteriet

En såld prenumeration = 300 kr till din förening!

Att tjäna smarta pengar har aldrig varit enklare. För vem kan motstå chansen att vinna 5 miljoner? Och samtidigt stödja din förening så att ni kan åka på läger eller köpa in ny utrustning? Det finns inga krav på antal sålda lottprenumerationer, men du kommer snart upptäcka att det här är en riktig guldgruva. På Miljonlotteriets skraplott har du möjlighet att vinna upp till 5 miljoner. Tre unika vinstchanser på varje lott. Ingen bindningstid. Dessutom går hela överskottet till IOGT-NTO-rörelsens arbete som räddar liv.

Steg för steg

1. Anmäl din förening
    Fyll i formuläret eller ring oss på 031-338 28 20.

2. Kom igång och börja sälja
    Införsäljningsmaterial och unik webbsida ingår.
    Miljonlotteriet packar och skickar lotterna åt dig.

3. Få utbetalning till föreningskassan
    För varje prenumeration du säljer får din förening 300 kr

Tillsammans gör vi fler till vinnare!

Ända sen starten 1964 har Miljonlotteriet varit en del av IOGT-NTO-rörelsen. Tillsammans kämpar vi för en bättre värld. Ett samhälle där ingen far illa av alkohol och andra droger. Det betyder att för varje lott du säljer åt Miljonlotteriet stödjer du samtidigt IOGT-NTO-rörelsens viktiga aktiviteter som t.ex. sommarläger, julaktiviteter och kamratstöd för olika åldrar året om.

Läs mer om Miljonlotteriet

Adress: