Föreningspizzan

Tjäna pengar  /  Föreningspizzan

Föreningspizzan

En mer lättsåld och god produkt får ni leta efter!

Föreningspizzan erbjuder en god och lättsåld produkt som kan säljas samma kunder flera gånger per säsong till.

Som "föreningspappor" vet vi det mesta om att sälja olika saker i föreningar. Idén till Föreningspizzan föddes ur att vi ville hitta en lättsåld produkt som våra döttrars lag kunde sälja till samma kunder flera gånger per säsong, vilket vi hittade!

Produkten

Förgräddad pizzabotten helt utan konserveringsmedel, som snabbt tillagas i en vanlig ugn eller på grillen. Då produkten är en konsumtionsvara så omsätts den snabbt och kunden är relativt snart redo för en ny beställning och leverans. Vår pizzabotten har en hög variation då kunden själv bestämmer vilka råvaror som den önskar lägga på.

Så mycket tjänar ni

Produkten säljs i ett 4-pack för 100 kr till slutkund, ni som förening tjänar 35 kr per sålt 4-pack. Leverans sker i en kartong innehållande sex stycken 4-pack.

Räkneexempel

Ett lag med 30 pers säljer två kartonger vid ett tillfälle: 12 600 kr
Ett lag med 30 pers säljer två kartonger vid två tillfällen: 25 200 kr
Ett lag med 30 pers säljer två kartonger vid fyra tillfällen: 50 400 kr

En förening med 350 medlemmar säljer två kartonger per medlem vid två tillfällen under samma säsong tjänar 294 000 kr.

Några som har lyckats:

Intäkt genom en till tre försäljningar per säsong:

RPIF F07 75 000 kr*
BK Ljungsbro 89 250 kr
Bankeryds SK 110 880kr
BK Kenty 147 000 kr

*Sålt produkten totalt sex gånger under ett kalenderår.

Gör som RPIF F07 - Sälj Föreningspizzan!

- Med två barn i fyra idrottsföreningar så har jag sålt det mesta. Efter en första försäljning till familj, vänner och bekanta så var alla överens, Föreningspizzan är en succé. Kort efter första leveransen så genomförde laget en försäljning, då lade jag ut info i mina sociala medier och lyckades utan större ansträngning sälja 40 stycken 4-pack.

- Dotterns lag har genomfört flera försäljningar av Föreningspizzan under en säsong och dragit in ca 75 000 kr som har gått till bland annat träningskläder och cupdeltagande.

- Produkten tillagas snabbt, enkelt och på grund av att den är så tunn så blir den också krispigt god. Äntligen en produkt som jag kan gå i god för!

- Föreningspizzan rekommenderas således varmt till föreningar runt om i landet!

Maria Detterström
Säljande förälder - RPIF Linköping F07