Sverigelådan

Tjäna pengar  /  Sverigelådan

Sverigelådan

Sverigelådan hjälper idrottslag att spara ihop inför träningsläger, cuper och resor genom att sälja Sveriges mest högkvalitativa godis till vänner, familj och grannar! Alla våra produkter är ekologiska och tillverkade i Sverige, vilket gör dem unika och lättsålda. Detta skapar en rolig process för både barn och ungdomar.

För ett gott skäl!

För varje såld Sverigelåda så skänker vi pengar till Barncancerfonden och deras arbete mot cancer.

Fördelar med Sverigelådan:

• Godis är alltid lättsålt.
  • Pengar för varje såld Sverigelåda går till Barncancerfonden.
  • Provsmak för alla säljare.
  • Unikt godis som ni inte kan hitta någon annan stans.
  • Riskfritt - Sälj först & betala sen.
  • Support genom hela försäljningsprocessen.
  • Fri frakt med snabba leveranser.

Hur går det till?

En Sverigelåda kostar 99kr, för varje såld godislåda tjänar ni 35 kr. När ni ska börja sälja så får ni ett flygblad per person som ni kan visa upp för kunden, det ingår även ett försäljningspapper där ni kan skriva ner namn och adresser till dem köpande, detta gör leveransen enklare.

Säljexempel

Ni som lag/förening säljer en Sverigelåda för 99:- och för varje såld låda tjänar ni 35:-
Exempel:
20 st per lag/förening x 10 st Sverigelådor/person – totalt 200 st = 7000 kr i vinst.

Läs mer om Sverigelådan

Adress: