Pasta Point

Tjäna pengar  /  Pasta Point

Pasta Point

Kolhydratladda med laget och sälj vår läckra pasta!

Pasta Point är det moderna företaget som har varan som funkar i alla väder och för alla åldrar: pasta.

Sälj en vara som många vill ha: pasta!
Sälj en vara till ett pris många är beredda att betala: 50 kronor!
Sälj till bra förtjänst: 19 kronor av sålt pastapack för 50 kronor går direkt till er!

Produkter

Pasta Point erbjuder fem olika sorters pasta att sälja och förpackningen har en modern form och design. Pastan är gjord på durumvete och passar i olika pastarätter. Vår pasta säljs i trepack om 350 gram och sålt trepack av pasta för 50 kronor genererar 19 kronor till er. Det är en vinst på 38 procent. Sett till den låga försäljningskostnaden 50 kronor är detta en bra deal!

Det ska vara möjligt att köpa av er. Det är det med en kostnad av bara 50 kronor. Ni riskerar inte att era köpare känner att de fått något de inte behöver. I dagens samhälle, där tempot är högt och det är många bollar i rullning, är det skönt att öppna skåpet och ha god pasta att koka till middagen.

Med oss blir era drömmar verkliga. Det ska vara enkelt och smidigt att snabbt tjäna ihop en bra slant till laget. Det är det med oss.

Beställ hem ett gratis infopaket.

Gå in via länken och beställ hem ett gratis infopaket: https://pastapoint.se/

I paketet finns:
  • det antal säljkataloger ni behöver
  • ett prov på vår pasta
  • ett informationsbrev till kontaktpersonen

Läs mer om Pasta Point

Adress: