Wurstmaster

Tjäna pengar  /  Wurstmaster

Wurstmaster

TJÄNA PENGAR

Vill ni tjäna pengar till en klassresa eller ett träningsläger? Sälj för 300 kr så tjänar ni 100kr/låda. Korv är något väldigt många tycker om, och det är dessutom trendigt att köpa korvar av bra kvalité och med spännande smaker, och det har våra korvar.

LÄTTSÅLT

Det finns fyra olika korvpaket som ni kan sälja med olika sorter och mängd korvar till olika priser, så att det ska passa alla. Sälj till grannar, familj, vänner eller på arbetsplatser, som sagt de flesta tycker om korv och provar gärna några nya eller föredrar gamla klassiska smaker som chorizo och bratwurst. Alla korvpaket har tydliga etiketter med innehållsförteckning, datumstämpel och vikt.

KORVLÅDORNA

Alla hantverkskorvar är närproducerade i Stockholm och vi undviker onödiga tillsatser och satsar på bra råvaror av hög kvalité och färska kryddor. Alla korvar som säljs i våra korvlådor är rökta och pastöriserade för att hålla bättre.

WURSTMASTER LÅDOR 200KR/ST

BBQ Master - Vår heta blandning med inslag av lamm och smakrika korvar.
Innehåll: 2pkt Texas BBQ 400g, 2pkt Tjock Grillkorv 440g, 2pkt Chorizo 500g, 2pkt Italienskbanger 400g (mild), 2pkt Rödvinsbanger 400g2 pkt Lammkorv m örter 400g.
Vikt: 2 540g

Mix Master - Blandning av nya grillkorvar med spännande smaker samt en klassiker.
Innehåll: 2pkt Ostwurst 500g, 2pkt Lammkorv provencale 300g, 1pkt Grillkorv 400g, 2pkt Cajunkorv 400g, 1 pkt Falukorv 85% delikatess lyx 500g, 2pkt Pepparbanger 400g.
Vikt: 2 500g

Nöt & Lamm Master - Fläskfria lådan med lammkorvar i olika varianter samt två olika korvar med nöt.
Innehåll: 2pkt Nöt Bratwurst 500g, 2pkt Nöt Chorizo 500g, 2pkt Lammisterband för grillen 400g, 2pkt Lammkorv provencale 300g, 2pkt Lammkabanoss 300g.
Vikt: 2 000g

Vegansk Master - Våran allra nyaste korvlåda med veganska varianter med spännande smaker.
Innehåll: 4pkt Vegansk Farmare Grekland 800g, 4pkt Vegansk Farmare Marrakech 800g, 3pkt Vegansk Farmare KimChi 600g.
Vikt: 2 200g

SMIDIGT OCH ENKELT
  • Ni laddar ner eller beställer säljmaterial från oss.
  • Ni går till grannar, vänner och arbetsplatser och tar beställningar på korvlådorna.
  • När ni alla är klara med beställningarna så fyller en ansvarig person i en gemensam beställningssedel och skickar till oss.
  • Inom 1 vecka levererar vi alla korvlådorna till en adress alternativt hämtar ni dem på vår fabrik.
  • Ni delar sedan ut korvlådorna och tar betalt, och betalar fakturan som ni får i samband med leveransen, inom 30 dagar.

Smidigare kan det väl inte bli? Kontakta oss redan idag och kom igång med din försäljning.

Läs mer om Wurstmaster

Adress: