Idrottsvinsten

Tjäna pengar  /  Idrottsvinsten

Idrottsvinsten

Idrottsvinsten är ett rabatthäfte som värnar om den lokala idrotten
  • Ungdomslagen tjänar extra pengar.
  • Klubbarna som är med i Idrottsvinsten får mer publik på sina matcher.
Samtidigt får privatpersoner nya upplevelser, prova på olika aktiviteter och se idrottsevenemang – till ett rabatterat pris. Häftet innehåller 200 unika och förmånliga erbjudanden.

Fördelarna med att sälja Idrottsvinsten:
  • Ekonomiskt riskfritt – 60 dagar fri returrätt
  • Hög förtjänst – tjäna 100 kr per sålt häfte
  • Pengarna går tillbaka till idrotten – fler personer på arenorna, ökad försäljning osv.
  • Lättsålt – 200 rabatter hos välkända företag och de största idrottslagen

Vi samarbetar med några av de största föreningarna i länet. Följande klubbar har någon form av ”gå 2 för 1”-erbjudande: IFK Norrköping, Linköping Hockey, Åtvidabergs FF, Vita Hästen, Linköping FC, Linköping Innebandy, med flera. Lägg därtill rabatter från bland annat Actic, Intersport, Stadium, Team Sportia, Olearys, Tolvmannabacken, Beach Arena, Leos Lekland och Hälsofreak.

Tillsammans kan vi göra idrotten i Östergötland ännu starkare.

Läs mer om Idrottsvinsten

Adress: