Ullmax

Tjäna pengar  /  Ullmax

Ullmax

Vill ni snabbt och enkelt fylla på kassan för att komma iväg på träningsläger, cup eller skolresa? Sälj då något som alla i familjen behöver!

Ullmax erbjuder lättsålda funktionskläder med hög kvalitet till ett förmånligt pris. Hos oss finns allt från träningskläder för en aktiv vardag till riktigt värmande underställ. Försäljningen sker via katalog, visningsplagg och web. Hos oss får ni en av branschens högsta förtjänster, ni behåller hela 30 % av det ni säljer, helt utan risk.

Sedan 2001 har Ullmax varit en del av Nordens Föreningsliv. Vi är idag den självklara samarbetspartnern för föreningar, lag och skolklasser som vill tjäna pengar för att nå sina mål.

Läs mer om Ullmax

Adress: