Sockgrossisten

Tjäna pengar  /  Sockgrossisten

Sockgrossisten

Om Sockgrossisten

Sockgrossisten erbjuder föreningar och skolklasser en möjlighet att tjäna pengar genom att sälja våra mycket populära och lättsålda strumpor och underkläder. Vi har hjälpt många föreningar och skolklasser att tjäna mycket pengar genom åren. Vi håller hög kvalité på både produkterna och service. Välkommen att prova oss!

Varför välja Sockgrossisten? -Fri frakt -Vi har lättsålda produkter -Vi ger bra vinstmarginaler -Ni säljer produkter till konkurrenskraftiga priser

Produkter

Vi erbjuder strumpor och underkläder för hela familjen av god kvalité. Det ska vara enkelt, tryggt och säkert för alla unga försäljare och ansvariga vuxna utan vana av försäljning.

Vi upplever att de föreningar, lag och klasser som valt att samarbeta med Sockgrossisten tycker att vi har bra personlig service och att förtjänsten varit mycket god. Inga konstiga regler, inget finstilt som man inte förstår. Dessutom lämnar vi 1 års garanti på alla våra produkter.

Säljexempel

- Sälj 15 paket x 25 personer = VINST 15750 kronor
- Sälj 25 paket x 25 personer = VINST 26250 kronor
- Sälj 35 paket x 25 personer = VINST 36750 kronor

Använd gärna vår kalkylator på www.sockgrossisten.se för att se hur mycket ni behöver sälja för att nå just ert mål!

Klicka här för att beställa mer information och ett gratis varuprov >>

Läs mer om Sockgrossisten

Adress: