Bli medlem som spelare i Täby Flyers

För att anmäla dig som spelare i vår förening ber vi dig fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Faktura på medlemsavgift skickas per e-post så snart din ansökan har behandlats.

* Obligatoriska fält

Personnummer *

Postnr & Ort

Meddelande

Målsman 1

Relation *

Målsman 2 (valfritt)

Relation *

Mobil

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi i föreningen använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

För att kunna administrera föreningens medlemmar och anhöriga, söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m. behöver vi behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och mobil-/telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör. Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Eftersom föreningen använder Svenskalag.se som föreningsverktyg kommer du att få en inloggning till föreningens sida på Svenskalag.se för att själv kunna administrera dina uppgifter. Du kommer även att få ett månatligt nyhetsbrev från Svenskalag.se med tips och nyttig information om hur du och din förening kan utvecklas och spara administrativ tid. Nyhetsbrevet kan du avsäga dig från genom en länk i brevet.