Bli medlem i IK Oskarshamn

För att anmäla dig som medlem i vår förening ber vi dig fylla i dina uppgifter i formuläret nedan.

Dessa medlemskap kan du välja:
Enskild medlem - 250kr (gäller för en person)
Familjemedlemskap - 400kr (gäller för alla folkbokförda på samma adress)
Livstidsmedlem - 3000kr (medlemskap så länge du lever)

Skriv i vilket medlemskap du önskar teckna i Meddelande-rutan. Önskar du familjemedlemskap fyller du i förnamn, efternamn och personnummer på alla medlemmar i meddelandet.

* Obligatoriska fält

Personnummer *

Adress *

Postnr & Ort *

Meddelande

Avvikande fakturaadress

Målsman 1

Personnummer

Relation *

Målsman 2 (valfritt)

Personnummer

Relation *

Mobil

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi i föreningen använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

För att kunna administrera föreningens medlemmar och anhöriga, söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m. behöver vi behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och mobil-/telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör. Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Eftersom föreningen använder Svenskalag.se som föreningsverktyg kommer du att få en inloggning till föreningens sida på Svenskalag.se för att själv kunna administrera dina uppgifter. Du kommer även att få ett månatligt nyhetsbrev från Svenskalag.se med tips och nyttig information om hur du och din förening kan utvecklas och spara administrativ tid. Nyhetsbrevet kan du avsäga dig från genom en länk i brevet.