Tjäna pengar  /  Ölandsplast

Ölandsplast

Ölandsplasts fryspåsar är kända för sin kraftiga kvalité. Ölandsplast startade redan 1972 och sedan början av 80-talet har skolor och föreningar sålt Ölandsplast fryspåsar och fått både nöjda återkommande kunder och ett rejält tillskott i kassan.

Besök hemsidan för mer information och för att beställa och kontakta oss via e-post eller telefon om ni har några frågor.

Produkter

Ni säljer Ölandsplasts kraftiga fryspåsar i en ekonomiförpackning. Ni har två alternativ att välja på (se www.olandsplast.com och klicka på "Skolor och Föreningar").

Säljexempel

Sälj 300 förpackningar och Er vinst blir 9.030:- (OBS! Över 46% av det ni sålt för behåller Ni). Ni säljer först och betalar fakturan efter 30 dagar.

Läs mer om Ölandsplast

Adress: