Kom igång gratis

{{lockedClubName}} använder redan Svenskalag.se.

Det innebär att endast föreningens administratörer kan lägga till fler lag-/gruppsidor. Kontakta en administratör i föreningen om du vill ha en sida till ditt lag eller din grupp.

www.svenskalag.se/{{lockedClubUrl}}

Kom igång gratis

Skapa sida till

En föreningssida innehåller bl.a. styrelse, personal, volontärer och stödmedlemmar och används för hela föreningens kommunikation och administration. Här hanteras medlemsregister, fakturering av avgifter, LOK-stöd och andra centrala föreningsområden.

{{clubName}} har redan en föreningssida på Svenskalag.se. Öppna i nytt fönster
En lag/gruppsida innehåller bl.a. ledare, spelare och föräldrar och används för lagets kommunikation och administration. Här hanteras lagets kalender, kallelser, närvarohantering och andra laganpassade funktioner.

Lagtyp

Årskull

Lagnamn

Kommun

Har ni egen domän?

Webbadress

svenskalag.se/
{{urlErrorText}}

Förnamn

Efternamn

Din roll

Användarnamn

Lösenord

Grattis, er sida är nu skapad!

Inloggningsuppgifter   Har även mejlats till dig.

Användarnamn

{{siteData.contact.username}}