Hemsida

Överskådlig hemsida med ren design

En genomtänkt och strukturerad hemsida där det är lätt för era medlemmar och besökare att hitta det de söker. Hemsidan är utvecklad för att fungera i alla plattformar och alla webbläsare.

Skapa och redigera utan förkunskaper

Varje lag/grupp får en egen sida som de själva styr över. Att skriva nyheter och referat, skicka kallelser, mejl och SMS görs enkelt helt utan förkunskaper.

Olika behörighetsnivåer

Givetvis finns det olika behörighetsnivåer i Svenskalag.se. Behörigheterna kan även sättas hierarkiskt; föreningen, sektionen och det enskilda laget/gruppen.

Nyheter till alla eller endast medlemmar

Publicera nyheter på hemsidan som automatiskt mejlas ut till medlemmarna. Alla nyheter som skrivs på klubbsidan visas även på lagens sidor och vice versa. Välj om nyheten ska vara synlig för alla eller endast för inloggade medlemmar.

Kalender

Lägg in träningar, matcher, tävlingar, möten och andra aktiviteter så att alla vet vad som är på gång. Återkommande aktiviteter kan läggas till och redigeras med ett knapptryck.

Prenumerera på kalendern

Missa inga aktiviteter. Kalendern går enkelt att synka med Outlook, Google Kalender, iPhone, Android m.fl.

Kallelser och anmälningar

Se vilka som kommer på nästa aktivitet och vilka som fått förhinder. Ni kan välja om aktiviteten ska vara öppen för anmälan eller om det krävs att medlemmen fått en kallselse för att kunna svara.

Medlemsformulär

För att förenkla inskrivning av nya medlemmar finns ett formulär som visas på er hemsida. På så sätt får ni in alla uppgifter ni behöver. Självklart bestämmer föreningen vilka uppgifter som ska vara obligatoriska.

Mejl-utskick

Skicka mejl till era medlemmar på några få sekunder. Välj medlemmar, bifoga filer och välj om du ska begära läsbekräftelse. Valda mottagare går även att kopiera in ert vanliga mejlprogram om så önskas.

Gratis SMS-utskick

Skicka SMS till era medlemmar direkt via hemsidan. Varje lag får 200 fria SMS per månad. Vill ni köpa till fler kostar det endast 50 öre per SMS.

Spelschemat uppdateras automatiskt

Importera matcher från förbundet direkt in i lagets kalender. Tid, plats, motståndare och resultat synkas automatiskt flera ggr per dag. (Finns idag för idrotterna fotboll, innebandy, ishockey och handboll)

Snygga matchrapporter

På två minuter fyller ni i laguppställning och matchfakta. Resultatet blir snygga och överskådliga matchrapporter som går att dela på sociala medier.

Spelarstatistik

Fyll i uppställning och fakta efter varje match så får ni en alltid aktuell statistiksida. Sortera listan på matcher, poäng, mål, assist, gula och röda kort. Statistiken anpassas till respektive idrott.

Matcher presenteras med klubbmärken

Nu gratis Ni kan välja att presentera era representationslags matcher med klubbmärken, både på startsidan och i matchrapporten.

Kontakta vår support så hjälper vi er

Tabellen uppdateras automatiskt

Självklart vill man visa serietabell på sin egen hemsida! Idag kan ni bädda in aktuella tabeller som uppdateras automatiskt från både svenskfotboll.se och everysport.se.

Sponsorer och annonser

Skylta med era sponsorer och annonser. Bestäm period, ordning och vilka sidor som annonsen ska visas på. Föreningen kan även bestämma vilka lag/grupper som ska kunna hantera egna sponsorer.

Dokument

Lägg upp alla viktiga dokument på hemsidan och sätt rättigheter på vilka medlemmar som ska kunna få tillgång till respektive dokument.

Dela på facebook & twitter

Sprid era nyheter och framgångar i sociala medier så att fler kan läsa om dem och besöka er hemsida.

Koppling till egen domän

Har ni en egen domän till er förening? Inga problem, vi hjälper er att koppla den till er hemsida på Svenskalag.se.

Skräddarsydd toppmeny

Nu gratis Gör det lättare att hitta på hemsidan genom att dela upp toppmenyn i olika flikar. Vanligt är att separera senior och ungdom, skylta med fotbollsskolan eller varför inte er årliga cup?

Kontakta vår support så hjälper vi er

Sälj biljetter via hemsidan

Tillval Sälj era biljetter snabbt och enkelt direkt via hemsidan. Vårt unika samarbete med Tickster ger er sveriges mest förmånliga biljettjänst. Inga fasta avgifter.

Vilka har loggat in?

I kontrollpanelen kan du som administratör se hur många och vilka i föreningen/laget som loggat in på hemsidan. Filtrera på datum/tidsintervall.

Hemsida - Alla funktioner

• Överskådlig hemsida med ren design

• Skapa och redigera utan förkunskaper

• Olika behörighetsnivåer