Varning när matcher ställs in

Nu visas en varning på de matcher som vi ej kunnat synkronisera med ert importerade spelschema. Anledningen till varningen kan vara att matchen blivit borttagen hos förbundet eller att motståndaren har ändrats.

Om ni har importerat er säsong så synkroniseras spelschema och resultat per automatik varje dag. Om en match flyttas till en annan tidpunkt eller spelplats så uppdateras detta i er kalender på Svenskalag.se.

Däremot, om matchen blir inställd eller om motståndarna byts ut så tas inte matchen bort ur er kalender på Svenskalag.se. Detta måste göras manuellt. Den nya varningssymbolen visar vilka matcher som ni behöver kontrollera och ev. ta bort.

1. Micke Tullinge Fotboll 19 mar 2017, 23:15

Mycket bra! 👍

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag!

Nu kan ni ta betalt med kort!

Nu kan er förening ta betalt med kort. Förutom en utökad service till era medlemmar bidrar kortbetalningen till att ni slipper all hantering kring avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 30 juni väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.