Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Svenskalag uppmanar alla gå ut och lira

I samarbete med Just Football

Vi på Svenskalag.se brinner för idrott och glädjen att spela, springa, leka med kompisar och andra i ens närhet. 

 

Samtidigt som vi såklart älskar föreningslivet och organiserade träningar och matcher så vill vi slå ett slag för spontanidrotten. Den kravlösa och fria formen av lek och rörelse som i sig är grunden för allt fortsatt idrottande. 

 

Just spontanfotbollen är en stor del av vår egen uppväxt och kanske en av anledningarna till att Svenskalag.se finns idag. Därför är vi extra glada att Just Football lanserar en digital "camp" för alla fotbollsälskare i augusti.

 

Förhoppningsvis kan det bidra till att ännu fler plockar fram bollen och går ut och bara spelar! Vår favorit är klassikern Crossbar Challenge, vilken är din? 

 

Läs mer och ladda ner appen

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Innebandynytt: Licensiera spelare enklare

Här kommer en glad nyhet för alla innebandyföreningar!    Från registret kan ni nu exportera spelare till en Excelfil anpassad för iBIS. Excelfilen laddar ni sedan upp i iBIS för att snabbt och enkelt licensiera spelarna.    OBS. Det är bara personer med giltigt personnummer och med medlemstypen "Spelare" som kan exporteras till Excelfilen.   Så gör du 1. Gå till Register och filtrera fram ditt urval (ex. alla spelare i en viss ålder). 2. Klicka på knappen Verktyg och välj Export för iBIS  3. Ladda hem filen 4. Ladda upp filen i iBIS.   Smart och busenkelt!

Svenskalag uppmanar alla gå ut och lira

Vi på Svenskalag.se brinner för idrott och glädjen att spela, springa, leka med kompisar och andra i ens närhet.    Samtidigt som vi såklart älskar föreningslivet och organiserade träningar och matcher så vill vi slå ett slag för spontanidrotten. Den kravlösa och fria formen av lek och rörelse som i sig är grunden för allt fortsatt idrottande.    Just spontanfotbollen är en stor del av vår egen uppväxt och kanske en av anledningarna till att Svenskalag.se finns idag. Därför är vi extra glada att Just Football lanserar en digital "camp" för alla fotbollsälskare i augusti.   Förhoppningsvis kan det bidra till att ännu fler plockar fram bollen och går ut och bara spelar! Vår favorit är klassikern Crossbar Challenge, vilken är din?    Läs mer och ladda ner appen

Snabb uppstart för Islingby IK

Tidigare i veckan hälsade vi på hos Islingby IK och utbildade deras ledare i hur man jobbar med de olika verktygen i Svenskalag.se.    Fotbollsföreningen, som är hemmahörande i Borlänge, startade upp med Svenskalag under juni. Flera av ledarna är bekanta med tjänsten sedan tidigare då även Borlänge HK och Borlänge HF använder Svenskalag.se sedan några år tillbaka.    Vi säger välkomna till Islingby och önskar alla ungdomslag lycka till i Dalecarlia cup denna vecka!   Vill ni också ge era ledare en bekymmersfri föreningsvardag? Hör av er! www.svenskalag.se/nyfiken

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse