Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Surte BK rusar mot seriepremiär – med Svenskalag.se

Lagom till bandysäsongens start flyttar Surte BK över till Svenskalag.se.

Surte Bandyklubbs herrlag har fullt upp med att förbereda sig inför seriepremiären i Division 1 Västra mot Vargön den 20 november. Parallellt med förberedelserna händer det också mycket utanför planen. Föreningen har valt att lämna sitt tidigare hemsidesystem och istället flytta över till Svenskalag.se.

 

– När det systemet vi hade tidigare genomgick en del förändringar i våras blev det svårt för mig och många andra i vår förening att hantera det. Vi behövde se oss om efter en ny lösning helt enkelt, säger Stefan Larsson som är webbansvarig i föreningen.

 

Vad är den största förbättringen ni märkt hittills?

– Det första jag kommer att tänka på är enkelheten i allt man gör på hemsidan. Från att skriva nyheter till att lägga in aktiviteter i kalendern för de olika lagen och att fylla i närvaro på dessa. Jag vill också plussa för den fina support och extra hjälp vi fått från Svenskalag.se i uppstarten, även på obekväma arbetstider när det behövts. Det har vi verkligen uppskattat, understryker Stefan Larsson.

 

Sedan tidigare är det flera bandyföreningar som sköter sitt administrativa arbete i Svenskalag.se. Det var också på det sättet som Surte BK fick upp ögonen för tjänsten.

 

– Jag hade sett ett antal bandyföreningar använda sig av Svenskalag.se. Det blev lite av min uppgift att skapa en hemsida och visa upp den för styrelsen, varpå beslutet att använda tjänsten togs. Vi är mycket nöjda med Svenskalag.se så här långt och kan verkligen rekommendera andra föreningar som har problem med sin hemsida eller har oordning i registret att prova på tjänsten. Jag lovar att de som gör det inte kommer att ångra sig.

 

Vi välkomnar Surte BK och passar även på att önska dem lycka till i den stundande serierpremiären. Se hur de fått till den nya hemsidan www.surtebandy.se.

 

Spana in fler bandyföreningar som använder svenskalag.se

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela nyhet

Senaste nyheter

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer! 

Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.   Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.   Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.   Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Vad har ni att förlora?

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse