Produktnytt

Status - Integration med IdrottOnline

Här kommer en kort statusuppdatering angående integrationen med RF som möjliggör import av aktiviteter och närvaro direkt till IdrottOnline. 

 

Testerna med att föra över data till IdrottOnline har varit lyckade och just nu genomför vi den första skarpa överföringen. 

 

Förutsatt att de skarpa överföringarna går lika bra som testerna kommer möjligheten att aktivera funktionen dyka upp på er hemsida senare denna månad. När integrationen aktiveras kommer alltså data från och med den 1 juli att läsas över till IdrottOnline. 

 

Idag börjar en ny LOK-stödsperiod, så var noggranna med att föra närvaro i Svenskalag.se, så att föreningen har korrekt underlag när ansökan ska göras i februari 2017.  

 

Håll utkik här på bloggen för vidare uppdateringar och instruktioner om hur integrationen kan aktiveras för er förening! 

Kommentarer

  1. David 21 aug 2016, 19:00

    Fråga aktiviteter för VT 2016 (1jan-30juni) kommer inte föras över automatiskt från Svenskalag.se till IOL?

  2. David 21 aug 2016, 19:03

    Då skapas grupper och aktiviteter enligt det man gjort på Svenskalag.se på IOL?

  3. Andreas Kiellarson 22 aug 2016, 15:10

    Hej David. Integrationen innefattar aktiviteter som ägt rum efter den 1 juli 2016. Således kommer inte perioden 1 jan - 30 jun 2016 att läsas över. Det stämmer att grupper och aktiviteter som skapats i Svenskalag.se skapas i IdrottOnline vid exporten.

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer