Smartare hantering av påminnelsefakturor

Ännu en nyhet som förenklar föreningskassörens vardag...

Nu kan ni ställa in hur det ska fungera med påminnelsefakturor i er förening.

Lycka till med er fakturering!

Nu är det ännu enklare att fakturera!

Här kommer en glad nyhet för alla kassörer :) Nästa gång du skapar en faktura i Svenskalag.se kommer du att upptäcka flera positiva skillnader och förbättringar:   Sidan har fått en ny och ännu mer användarvänlig design. Filtrera mottagare från flera grupper samtidigt. Filtrera på medlemstyp och ålder på ett tydligare sätt. Filtrera på roll eller egna fält under "Fler filter". Filtrera bort mottagare som du inte vill fakturera genom knappen "Filtrera bort". Vi har även optimerat sidan så att laddningstider kortats ner. Detta märks mest för föreningar med minst 1000 medlemmar.   Vill din förening testa vår fakturatjänst? Eller vill du veta hur enkelt ni för över bokföringen till ert bokföringsprogram? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så visar vi exakt hur allt fungerar.

Smartare hantering av påminnelsefakturor

Ännu en nyhet som förenklar föreningskassörens vardag... Nu kan ni ställa in hur det ska fungera med påminnelsefakturor i er förening.    När ni har förfallna fakturor och vill påminna era medlemmar eller kunder om detta rekommenderar vi att ni skickar en påminnelse. Skulle ni inte få betalt då kan ni skicka en andra påminnelse.   Nu kan ni ställa in vilken påminnelseavgift och text som ska gälla vid Påminnelse 1 och Påminnelse 2.   Enligt lag får en påminnelseavgift vara max 60 kr och därför finns en begränsning i systemet till just denna summa. (Vissa myndigheter, ex CSN, har möjlighet att ta ut högre påminnelseavgifter).   Du som är föreningsadministratör hittar dessa inställningar under Fakturering > Inställningar > Avgifter.   En till nyhet är att ni på sidan Fakturering > Påminnelser nu tydligt kan se vilka fakturor som gått vidare till Påminnelse 1 och Påminnelse 2.   Lycka till med er fakturering! (Självklart hoppas vi att ni inte ska behöva skicka allt för många påminnelser till era medlemmar.)

Skapa knappar på startsidan

För att enklare marknadsföra medlemsformulär, anmälningsformulär till evenemang eller andra aktuella händelser kan man nu enkelt skapa "knappar" på föreningens eller lagets startsida.    Du som är administratör, redaktör eller skribent kan gå till Hem och klicka på +Lägg till knapp för att testa!    Knappen visas högst upp i flödet på startsidan och är såklart anpassad för både mobil- och skrivbordsversion av hemsidan.    Läs fler smarta nyheter om hur ni kan jobbar med er hemsida