Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.

Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

1. Björn Nilsson 28 feb 2017, 09:42

Bra idé

Leksands IF fördjupar samarbetet med Svenskalag.se

Leksands IF Ishockey har i många år jobbat med Svenskalag.se för sin ungdomsverksamhet och den stora hockeyskolan som arrangeras varje sommar. Nu tar föreningen nya kliv och lägger hela föreningens medlemsregister med totalt över 11.000 medlemmar i Svenskalag.se.   – Först och främst är det ett enormt lyft att ha alla medlemmar i ett och samma system. Det blir både mer lättarbetat för oss och samtidigt betydligt billigare både i rena kostnader och i arbetstid, säger Robert Kock, ansvarig för Hockeyskolan och medlemsfrågor inom Leksands IF.   – Det är ingen liten apparat att göra denna förändring i vår verksamhet, men viljan hos Svenskalag.se att lyssna på våra önskemål och utveckla systemet så att det passar vår verksamhet ännu bättre har både imponerat på oss och hjälpt till i vår omställning, fortsätter han.    En viktig aspekt av medlemshanteringen är att ha full koll på de olika avgifter som medlemmarna ska betala in under året. Robert Kock berättar:  – Det underlättar givetvis för alla som jobbar med ekonomin, att alla fakturor, oavsett om det gäller medlemsintäkter, spelarnas träningsavgifter eller avgifter för Hockeyskolan, hanteras i samma system. Vi sparar även en hel del pengar på att mejla ut fakturorna, samtidigt som vi, till dem som saknar e-postadress, kan göra postala utskick från systemet utan att behöva kuvertera eller klistra på frimärken.   Det fördjupade samarbetet har hjälpt till att utveckla båda parter:  – Det är både roligt och väldigt lärorikt att jobba tillsammans med Leksands IF och tillsammans har vi tagit stora steg i att förbättra både Svenskalag.se och hur Leksand jobbar med sin administration på kansliet. Snart lanseras även möjligheten att ta betalt med betal- och kreditkort direkt på hemsidan – en funktion som underlättar för både medlemmar och kanslipersonal. Utöver det har vi en del andra roliga nyheter att kommunicera under sommaren! avslutar Robert Larsén, grundare av Svenskalag.se.     Vill du veta mer om vad Svenskalag.se kan göra för er förening? Lämna intresse på www.svenskalag.se/nyfiken.   Några andra hockeyföreningar som jobbar med Svenskalag.se är AIK, LHC, Växjö Lakers, HV71, Mora IK, Karlskrona Hockey, Rögle BK, Vita Hästen.

Sportintresserad webbutvecklare

Gillar du bra, smarta och ruskigt användarvänliga webbtjänster och vet dessutom hur sådana skapas och utvecklas? Läs då vidare nedan! Gillar du även idrottsliv, full fart framåt och att jobba i en avslappnad och målmedveten miljö så finns alla förutsättningar för att trivas, göra ett bra jobb och samtidigt ha roligt hos oss!    För att utöka och förstärka vårt utvecklingsteam söker vi dig som har utbildning/erfarenhet inom webbutveckling och programmering. Du är social, noggrann och serviceinriktad, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera funktionalitet och användarupplevelser i världsklass.   På Svenskalag.se arbetar vi dagligen med att hjälpa och förstå idrottsföreningar i deras digitala vardag. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa molntjänst inom idrotts- och föreningsliv. Nu hoppas vi att du vill vara med på vår resa! Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam och söker en utvecklare/programmerare för att kunna fortsätta hålla vår höga utvecklingstakt.   Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst, skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.   Hos oss får du stora möjligheter att ha roligt på jobbet i en flexibel, avslappnad och inspirerande miljö. Idrottsliv, tävlingsglädje och laganda genomsyrar hela verksamheten. Vi har flera spännande projekt framför oss inom både webb och mobil.   Krav på färdigheter/kompetens inom: - C# eller Java - NHibernate / Hibernate / Entity Framework - SQL-Server   Fördel om du har erfarenhet av: - HTML5 - Javascript / jQuery - Angular - Ionic Framework   I ansökan vill vi att du tar med: - Beskrivning av din kompetens och erfarenhet inom systemutveckling - Tidigare arbetsgivare och relevant utbildning - Exempel på projekt du varit delaktig i   Anställningsform: Heltid Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.   Känns denna position helt rätt för dig? Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se. Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat. Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.   Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Trevlig helg! Supporten åter tisdag 2/5

Vi på Svenskalag.se önskar alla en riktigt härlig Valborgshelg, förhoppningsvis fylld med idrott och sköna utomhusaktiviteter!   Supporten är stängd på måndag den 1 maj och är åter som vanligt på tisdag. Har du några frågor kan ni alltid hitta en hel del svar eller kontakta oss via mejl här