Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Skapa knappar på startsidan

För att enklare marknadsföra medlemsformulär, anmälningsformulär till evenemang eller andra aktuella händelser kan man nu enkelt skapa "knappar" på föreningens eller lagets startsida. 

 

Du som är administratör, redaktör eller skribent kan gå till Hem och klicka på +Lägg till knapp för att testa! 

 

Knappen visas högst upp i flödet på startsidan och är såklart anpassad för både mobil- och skrivbordsversion av hemsidan. 

 

Läs fler smarta nyheter om hur ni kan jobbar med er hemsida

Kommentarer

  1. Niklas igår klockan 12:11

    interessant https://casinoorbit.com/

  Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Skapa knappar på startsidan

För att enklare marknadsföra medlemsformulär, anmälningsformulär till evenemang eller andra aktuella händelser kan man nu enkelt skapa "knappar" på föreningens eller lagets startsida.    Du som är administratör, redaktör eller skribent kan gå till Hem och klicka på +Lägg till knapp för att testa!    Knappen visas högst upp i flödet på startsidan och är såklart anpassad för både mobil- och skrivbordsversion av hemsidan.    Läs fler smarta nyheter om hur ni kan jobbar med er hemsida

Administrationsavgift på fakturor?

På önskemål från flera föreningar har vi nu gjort det enklare att inkludera en administrationsavgift på fakturor som skickas via Svenskalag.se.    Avgiften tillfaller givetvis föreningen och det är upp till varje förening om man vill använda sig av funktionen eller ej.    Gå till Inställningar i fakturatjänsten för att ange eller ändra er förvalda  administrationsavgift. Avgiften kan givetvis justeras på varje enskild faktura. 

Bli av med dubbletterna nu

Smartare dubbletthantering ger ordning och reda För att underlätta arbetet för alla föreningsadministratörer har vi nyligen genomfört några förbättringar i hur systemet identifierar möjliga dubbletter registret.    Att gå igenom och slå ihop dubbletter underlättar både för föreningens medlemmar som eventuellt haft två olika konton på grund av att de lagts in i registret två gånger med olika uppgifter.    Det underlättar även såklart för föreningen vid fakturering och andra utskick. Samtidigt får kansliet färre frågor från medlemmar rörande inloggning, fakturor och kopplingar mellan barn och målsmän.    Bli av med dubbletterna nuÄr du föreningsadministratör? Gå då till registret och se om det finns några tydliga dubbletter att slå ihop.

Relaterade nyheter

Mina sidor - för alla i föreningen

Du vet väl att du som är medlem eller aktiv på något sätt i en Svenskalag-förening kan logga in på föreningens hemsida?Gör du detta hamnar du på "Mina sidor". Här kan du redigera dina uppgifter, se obesvarade kallelser, se närvarostatistik på träningar och matcher m.m. Har du barn i föreningen kan du även se deras uppgifter och kallelser.   Här hittar du dessutom alla viktiga dokument som din förening valt att visa för dig.   Vi har nyligen uppdaterat "Mina sidor" så att du enklare hittar det som är relevant för dig. Som vanligt gäller förbättringen oavsett om du surfar in med mobilen, plattan eller datorn. 

Nyhet: Lägg till, ta bort och redigera grupper

Under menyvalet "Grupper" som pilen pekar på ovan hittar du som är föreningsadministratör alla lag, träningsgrupper, arbetsgrupper och arrangemang som finns i föreningen.   Grupperna listas i samma ordning som de visas på hemsidan. Är ni en flersektionsförening hamnar grupperna under respektive sektion såklart.   Nya möjligheter Överblick över vilka grupper som finns Se antal utövare och ledare i respektive grupp Lägg till ny grupp Redigera grupp Ta bort grupp Återställ borttagen grupp Välj om en grupp ska vara publik på hemsidan, bara tillgänglig för de som tillhör gruppen eller helt dold Sätt maxtak för hur många utövare det får vara i respektive grupp   Vi hoppas att ni får stor glädje av dessa uppdateringar! Tveka inte att kontakta vår support om ni har några frågor. 

Ny toppmeny för administratörer!

Nu har det blivit ännu enklare att vara administratör i Svenskalag.se.Den nya toppmenyn högst upp på sidan som endast visas för administratörer gör det lätt för dig att växla mellan Hemsida, Register, Grupper, LOK-stöd och Fakturering.Röd och grön cirkel vid Register-fliken Röd = antalet potentiella dubbletter i registret.Grön = antalet ohanterade anmälningar som inkommit vi formulär. Lägg till och ta bort Grupper Sidan "Grupper" är en ny sida som låter dig hantera alla föreningens lag- & gruppsidor. Här kan du bland annat lägga till, ta bort och redigera grupper. Läs mer om sidan Grupper.   I toppmenyn hittar du även ditt eget konto samt genvägar till Frågor & svar samt supporten på Svenskalag.se.  

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse