Föreningar

Saxemara IF - Blekinges snabbast växande ungdomssektion

Saxemara IFs ungdomsverksamhet växer så det knakar. För att möta det ökade behovet av ordning och reda startade man under våren upp med Svenskalag.se. 

 

– De främsta anledningarna till bytet var att hitta en lösning som ungdomsledarna själva effektivt kan använda och underhålla, och som dessutom fungerar lika bra i mobilen. Vi ville även få till en likartad hantering för samtliga ungdomslag, säger Fredrik Kinder, ungdomsansvarig i Saxemara IF. 

 

Fredrik berättar även om de förbättringar man sett för lagen i föreningen: 

– Det är ett bra verktyg för ledarna kring att sprida laginformation och tränings-/matchplanering. Det är även ett bra verktyg för föräldrarna som får samlad information kring laget och kommande aktiviteter. 

 

Han plussar även för att systemet ger möjligheter till ständiga förbättringar och för medlemshanteringen (medlemsansökan, register, avgiftshantering) samt möjligheten att dela ut och kommunicera styrande dokument, vilket underlättar för kansli och de som arbetar centralt. 

 

Vi är glada över att Saxemara IF valt att fortsätta växa tillsammans med oss på Svenskalag.se och passar på att önska en härlig sommar med massor av bollek!

 

Besök gärna deras hemsida här

 

Är du nyfiken på hur er förening kan komma igång med Svenskalag.se redan idag? Kontakta oss

Kommentarer

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer