Tips

Påminnelse: Snart dags att skicka in LOK-ansökan

I samband med att höstsäsongen startar upp börjar det även bli hög tid att skicka in LOK-stödsansökan för vårens aktiviteter. Ansökan ska vara inskickad absolut senast den 25 augusti i IdrottOnline.

 

Här är allt ni behöver veta för att inte gå miste om det viktiga stödet.

 

1. Är Daglig export till IdrottOnline aktiverat?

Om ni fört närvaro i Svenskalag.se under hösten och vill få LOK-stöd för detta måste ni först och främst aktivera Integrationen med IdrottOnline som innebär att all närvaro ni för i Svenskalag.se dagligen förs över till IdrottOnline.

Läs mer här

 

2. Ledare - dubbelkolla höstens närvaro - senast 20 aug

För att ni inte ska gå miste om pengar är det viktigt att varje lag/träningsgrupp ser över sina närvarokort.

  • Gå till er gruppsida > Kugghjulet > Närvaro
  • Välj period: VT 2021
  • Se till att ni kryssat i alla aktiviteter och att ni fyllt i närvaro på dessa.
  • Det visas varningstrianglar på sidan om det exempelvis saknas personnummer, om någon aktivitet är för kort, om aktiviteten saknar plats eller om det saknas ledare. Rätta till så många fel som möjligt, det kan påverka ert bidrag väldigt mycket.
  • Till sist är klickar du på "Statligt närvarokort > VT 2021". Där ser du i rött vilka aktiviteter som inte räknas som bidragsberättigade. Håll muspekaren över deltagarnas närvaromarkering för att se varför inte aktiviteten räknas som giltig.

 

3. LOK-stödsansvarig - Ansök absolut senast 25 aug

Logga in i IdrottOnline och klicka på LOK-stödsansökan. Där kontrollerar ni att alla aktiviteter och deltagartillfällen finns med innan ni skickar in ansökan.

För att vara säker på att all närvaro förts över från Svenskalag.se till IdrottOnline innan den 25 feb rekommenderar vi att ni gör de sista kompletteringarna i Svenskalag.se senast den 20 aug. 

 

Har ni frågor om LOK-stöd och hur ni på bästa sätt gör för att inte gå miste om eventuella pengar? Kontakta vår support

Kommentarer

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer