Produktnytt

På gång - Nytt utseende

På tisdag morgon genomför vi en uppdatering av alla Svenskalag-sajter. Det betyder att er förenings hemsida till viss del kommer att få nytt utseende.

 

Uppdateringen sker kl 07.00 och beräknas vara färdig senast kl 08.00. Under tiden för uppdateringen kan ni eventuellt uppleva något längre laddningstider samt få sporadiska felmeddelanden. 

 

Vissa sidor och detaljer på Svenskalag.se kommer att få en delvis ny utforming. Det handlar inte om några stora förändringar, ni kommer fortfarande att känna igen er och kan lugnt fortsätta använda hemsidan på samma sätt som förut. 

  

Förändringen gäller framför allt sidorna Kalender, Nyheter, Truppen, Matcher, Bildgalleri, Kontakt, Gästbok och Forum.

 

Den största skillnaden är att utformningen är lite luftigare, vilket kommer att fungera bättre på samtliga olika enheter såsom dator, mobil och surfplatta. 

 

Uppdateringen är ett steg i förberedelserna för mobilanpassning av hemsidan. Mobilanpassningen kommer att medföra en helt ny och förbättrad upplevelse för den som surfar in på er förenings hemsida via mobilen. 

 

Efter uppdateringen får ni gärna höra av er om ni märker att något inte riktigt fungerar som förväntat. Kontakta oss via formuläret på www.svenskalag.se/support

Kommentarer

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer